Kayserili şirket, mükemmel çalışma ödülüne artış yaptı! Eleman arıyor

Kayseri'de iş arayanlar için Sersim Simfer fabrikası İŞKUR üzerinden 150 personel alımı yapacak. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Kayserili şirket, mükemmel çalışma ödülüne artış yaptı! Eleman arıyor

Kayseri'de iş arayan vatandaşlar tarafından İŞKUR üzerinden yapılan duyurular özenle takip ediliyor. Bu kapsamda, kentte faaliyet gösteren firmalardan Sersim Simfer fabrikası da İŞKUR üzerinden yeni bir iş ilanı yayınladı.

Serbest Bölgede faaliyetini sürdüren şirket, 150 personel alımı yapacağını duyurdu. İstenilen şartlar arasında, tercihen lise mezunu olmak, vardiyalı ve mesaili sistemde çalışabilecek olmak, erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış olmak, 20-45 yaş aralığında olmak ve pişirici ve soğutucu fabrikalarda çalışabilecek kadın ve erkek adaylara iş imkanı sunuluyor.

Görüşmeler, 4 Haziran Salı günü saat 14:00'te İŞKUR il binasında yapılacak. Ayrıca, fabrikada çalışacak olanlara ödüller ve yan haklar da sunulacak. Mükemmel çalışma ödülü için ise işçilerden devamsızlık yapmamaları, iş kazası kaydı olmaması, disiplin uyarısı veya cezası almamaları isteniyor. Daha önce Bin TL olan ödülde de artış yapan şirket artık 2 bin TL verecek.

Yan haklar kapsamında ise, 6 aylık çalışma süresini tamamlayanlara Ramazan ve Kurban Bayramı'nda 2000 TL prim, Kasım ayında 3000 TL yakacak yardımı, eğitimine devam eden her çocuk için 1000 TL eğitim yardımı, Ramazan iaşesi ve kreş desteği gibi imkanlar sağlanıyor.

Servis imkanları da düşünülmüş; Kayseri içi ve Develi/Bünyan ilçelerine servis hizmeti sunulacak.

İşe başvuracak vatandaşlar için İŞKUR önemli bir ayrıntı belirterek, "İlan için görüşmeye gidilmeden önce ilana başvuru yapılması gerekmektedir. İlan sitemizde yayınlanmıştır, başvurularınızı İl Müdürlüğümüzü ziyaret ederek veya internet adresimiz üzerinden E-Devlet şifrenizle sisteme girerek yapabilirsiniz." açıklamasında bulundu.

Kayserili şirket, mükemmel çalışma ödülüne artış yaptı! Eleman arıyor