Kayserili şirket eleman alacak! Sunulan yan haklar oldukça dikkat çekici

Kayseri Serbest Bölgede faaliyet gösteren fabrika, pişirici ve soğutucu bölümlerinde çalışmak üzere toplam 150 işçi alacak. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Kayserili şirket eleman alacak! Sunulan yan haklar oldukça dikkat çekici

İŞKUR Kayseri sosyal medya hesabından iş arayan vatandaşlar için önemli bir ilan paylaştı. Kayseri Serbest Bölgede faaliyet gösteren fabrika 150 işçi alımı yapacak. Ödül ve yan haklarıyla dikkat çekeci olan işçi alım ilanında kadın ve erkek adaylar başvurabilecek.

Kayseri – Sersim Serbest Bölge Fabrikası, pişirici ve soğutucu fabrikalarında çalışmak üzere toplamda 150 işçi alımı yapacağını duyurdu. Başvurular, kadın ve erkek adaylar için açık olup, tercihen lise mezunu olan adaylar tercih edilecektir. Aranan nitelikler ise şu şekilde;  Vardiyalı ve mesaili çalışma sistemine uyum sağlayabilecek, erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış, 20-45 yaş arasında olmak.

Dikkat çeken ödül ve yan hakları ise şu şekilde; Mükemmel çalışan ödülü olarak devamsızlık yapmayan, iş kazası kaydı olmayan ve disiplin uyarısı veya cezası almayan çalışanlara her ay 2.000 TL prim ödemesi yapılacaktır.

Yan haklar; 6 aylık çalışma süresini tamamlayanlar için Ramazan Bayramı'nda 2.000 TL, Kurban Bayramı'nda 2.000 TL prim ödemesi, kasım ayında 3.000 TL yakacak yardımı, eylül ayında eğitimine devam eden her çocuk için 1.000 TL eğitim yardımı, ramazan İaşesi ve kreş desteği. Diğer yandan Kayseri içi ve Develi/Bünyan ilçelerine servis imkânı sağlanmaktadır.

Görüşme bilgileri ise başvuruda bulunmak isteyen adaylar, 10 Temmuz 2024 Çarşamba günü saat 14:00'da İŞKUR'da gerçekleştirilecek görüşmeye katılabilirler.

Kayserili şirket eleman alacak! Sunulan yan haklar oldukça dikkat çekici