Kayserili şirket, 30 milyon Dolarlık sipariş aldı

Kayseri Organize Sanayi Bölgesinden faaliyetlerini sürdüren Kayserili şirket yurt içinden iki müşterisiyle sipariş konusunda yapılan görüşmelerin olumlu sonuçlandığını açıkladı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Kayserili şirket, 30 milyon Dolarlık sipariş aldı

Borsa İstanbul Yıldız Pazar’da “MEGMT” koduyla işlem gören Kayseri firması Mega Metal Sanayi ve Ticaret A.Ş. yurt içi yerleşik iki müşterisi ile 3000 ton sipariş alınma konusunda yapılan görüşmelerin olumlu sonuçlandığını açıkladı.

Kayserili şirket, 30 milyon Dolarlık sipariş aldı

Borsa’da 2023 yılının son hakla arzlarından olan ve son haftalarda hızlı bir yükseliş gösteren Mega Metal, Kamu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden konuyla ilgili yaptığı açıklama şu şekilde, “Şirketimiz, yurt içi yerleşik iki müşterisi ile  2024 yılını kapsayacak şekilde yıllık bazda 3000 ton (1800+1200) sipariş alınma konusunda yapılan görüşmeler olumlu sonuçlanmıştır.  Bu iki siparişin 2024 ciromuza toplamda 30 Milyon $ katkı yapması beklenmektedir. Kamuoyuna ve sayın ortaklarımıza saygı ile duyurulur.”

Şirketin KAP üzerinden yaptığı açıklama için TIKLAYINIZ