Kayserili şehit İstanbul da son yolculuğuna uğurlanacak

Kayserili şehit İstanbul da son yolculuğuna uğurlanacak
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Iğdır’da zırhlı askeri aracın devrilmesi sonucu 1 asker şehit oldu, 5 asker yaralandı. Şehit olan askerin Kayseri Yahyalı ilçe nüfusuna kayıtlı olduğu belirtildi.

Iğdır'ın Aralık ilçesinde Kurtömer Karakolunda görevli askerleri ilçe merkezine taşıyan kobra tipi zırhlı araç devrildi. Kazada bir asker şehit olurken, 5 asker yaralandı. Yaralı askerler ambulanslarla Iğdır ve Aralık Devlet Hastanelerine kaldırıldı.  Güvenlik güçleri kazanın yaşandığı bölgede geniş güvenlik önlemi aldı.  Diğer yandan kazada şehit olan askerin Kayseri Yahyalı nüfusuna kayırlı olduğu belirtildi.

Kayseri Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Ali Yavuz, konuyla ilgili olarak, “Kayseri Şehidimiz var” paylaşımı yaptı. Yavuz,  Kazada ŞEHİT olan Piyade Uzman Onbaşı Yakup Gitmez Kayseri /Yahyalı İlçesi Büyükçakır Köyü nüfusuna kayıtlı hemşerimizdir. Şehidimize Allah dan rahmet ailesine yakınlarına baş sağlığı ve sabırlar diliyorum. Yaralı Kahramanlarımıza da Allah’tan acil şifalar diliyorum. Ailesi İstanbul/Gebze’de ikamet ediyor. Şehidimizde Ailenin isteği üzerine İstanbul’da son yolculuğuna uğurlanacak.”