Kayserili Profesörden Koray Aydın'a destek!

Bilim dünyasının ve ülkücü camianın yakından tanıdığı ve 2022 yılında İyi Parti'ye üye olan Profesör, Koray Aydın'a destek verdi. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Kayserili Profesörden Koray Aydın'a destek!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi ve Ankara Milletvekili Koray Aydın’ın partisinden istifa etmesinin ardından partide hareketlilik dikkat çekmeye başladı. Kimi isimler Koray Aydın’ın kaybettiği kurultay sonrasında partiden istifa ederken kimi isimler de Koray Aydın’ın izleyeceği yolu beklemeye başlamıştı. Aydın’ın istifasının ardından Kayserili Profesör Prof. Dr. Sezgin Çelik sosyal medyadan Aydın’a destek açıklaması yaptı. Bilim dünyasının ve ülkücü camianın yakından tanıdığı isimlerden Prof. Dr. Sezgin Çelik, 2022 yılında İYİ Parti Genel Merkezi'nde dönemin genel başkanı Meral Akşener'le görüşerek İyi Parti rozetini takmıştı. 
Koray Aydın’ın İyi Parti’den istifasının ardından X Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Çelik, Koray Aydın’ın ‘Allah'a ısmarladık İYİ Parti’  başlıklı istifa duyurusunu alıntılayarak, ‘Her daim yanınızdayız. Yolunuz Yolumuzdur. ‘ ifadeleri ile paylaştı.