Kayserili Profesör'den Yenidoğan Çetesi olayına sert tepki!

Erciyes Üniversitesi Çocuk Nöroloji Uzmanı Prof. Dr. Hüseyin Per, İstanbul'daki 'Yenidoğan çetesi' ile ilgili dikkat çeken bir açıklamada bulundu. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haber bülteninde…

Kayserili Profesör'den Yenidoğan Çetesi olayına sert tepki!

Ülke gündeminde geniş yer bulan ve Kayseri'de de vatandaşların yoğun tepki gösterdiği "Yenidoğan çetesi" ile ilgili Kayserili Profesörden dikkat çeken bir açıklama geldi.

Erciyes Üniversitesi Çocuk Nöroloji Uzmanı Prof. Dr. Hüseyin Per, İstanbul'da ortaya çıkan ve kamuoyunda "Yenidoğan çetesi" olarak bilinen olaya ilişkin dikkat çeken bir değerlendirmede bulundu.

Prof. Dr. Per, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Sağlığın piyasalaşması neticesinde Yenidogan bebeklerin kaybı ile neticelenen olay aslında bir özet.. Yazıklar olsun paragözlere. Bu olay sadece İstanbul da mı? Yoğun bakım sevklerinde kollanan özel hastaneler var mi? Devamı.." ifadelerine yer verdi.

Prof. Dr. Per açıklamasını şöyle sürdürdü, "Eski Türkiye'de muayenehanelere hasta taşıyan değnekciler vardı. Yeni Türkiye'de özel hastanelere Organ nakli hastaları, Tüp Bebek hastaları, Yoğun bakim hastaları taşıyanlara ne diyeceğiz?" diyerek olayı sert bir dille tepki gösterdi.