Kayserili kuyumcu yılın ahisi seçildi

Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) tarafından düzenlenen Ahilik Haftası kutlamaları, Ahi Evran Zaviyesi Esnaf ve Sanatkarlar Müzesi yanında coşkuyla gerçekleşti. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haber bülteninde…

Kayserili kuyumcu yılın ahisi seçildi

Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) tarafından Ahi Evran Zaviyesi Esnaf ve Sanatkarlar Müzesi yanında düzenlenen Ahilik Haftası kutlamaları, yoğun katılımla gerçekleşti. Programa Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, AK Parti Kayseri Milletvekilleri Şaban Çopuroğlu ve Murat Cahid Cıngı, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ile birçok protokol üyesi ve esnaf katıldı.

Birliğe bağlı odaların kendi ahilerini de seçtiği etkinlikte Kayseri Saatçılar Anahtarcılar Bujitericiler Odası tarafından Yılın Ahisi seçilen kuyumcu üyesi Ömer Bayrakkızo da kaftanını gururla giydi. Kayseri Saatçılar Anahtarcılar Bujitericiler Esnaf Odası Başkanı Murat Sancak,"Esnaf odamız kuyumcu üyesi Ömer Bayrakkızo yılın ahisi kaftanını giydirdik sağlıklı yaşam ve mesleğinde başarılar dilerim." dedi.

Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) Başkanı Şeyhi Odakır, “Odalarımızın seçtiği Ahilerimizi tebrik ediyor, sağlıklı ve başarılı bir hayat diliyorum. Hayırlı olsun” diye konuştu.