Kayserili isimden dikkat çeken açıklama: Domuz eti kullanımına izin vererek..!

Saadet Partisi Genel Başkan vekili Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan, domuz eti tartışmaları ile ilgili olarak çarpıcı açıklamalar yaptı. Arıkan, AK Parti iktidarına yüklendi: Domuz eti kullanımına izin vererek, dini ve milli hassasiyetlerimiz yok sayılıyor. Detaylar Kayseri haber bülteninde

Kayserili isimden dikkat çeken açıklama: Domuz eti kullanımına izin vererek..!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Türkiye domuz eti tartışmaları ile çalkalanıyor. Bu konuda dikkat çeken gelişmeler, iddialar havada uçuşuyor. Saadet Partisi Genel Başkan vekili Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan, yaşananlarla ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. 

Türkiye sömürge ülkesi haline getirildi

AK Parti iktidarına tepki gösteren Arıkan, 'Özel şirketler için Türkiye'yi sömürge ülkesi haline getiren iktidar; vatandaşımızı en kalitesiz olanı en pahalı haliyle tüketmek zorunda bırakıyor.' dedi. 

Kayserili isimden dikkat çeken açıklama: Domuz eti kullanımına izin vererek..!

Dini ve Milli hassasiyetlerimiz yok sayılıyor 

'Çocuklarımızın tükettiği gıdalar birer kansorejen silahı. Sağlıklı olan hiçbir gıda kalmadı' diyen Arıkan,' Domuz eti kullanımına izin vererek dini ve milli hassasiyetlerimiz yok sayılıyor. Türkiye'nin psikolojik sağlığını yerle bir eden iktidar mensupları; biyolojik sağlığımızı da bozmak için her türlü yolu mübah görenlere göz yummaktadır' şeklinde konuştu. 

İnsan sağlığı ile oynamaktan vazgeçin 

En kalitesiz ve en sağlıksız olanın dünyada en pahalıya satılmasının artık kabul edilemez bir boyuta geldiğini ifade eden Arıkan, 'Ticaret Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı ve Tarım ve Orman Bakanlığı üzerine düşeni yapmak zorundadır. İnsanımızın sağlığı ile oynamaktan vazgeçin' dedi.