Kayserili isim ünlü Profesörü hedef aldı: Tüm virüslerden daha ölümcül!

OPTİMAR araştırma şirketinin sahibi Kayserili Hilmi Daşdemir, Covid 19 pandemisi döneminde yaptığı açıklamalarda dikkat çeken Prof. Dr. Mehmet Ceylan'ı hedef aldı. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

Kayserili isim ünlü Profesörü hedef aldı: Tüm virüslerden daha ölümcül!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Dünya Covid 19’dan sonra yeni bir salgın ile karşı karşıya… Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ), maymun çiçeği salgını nedeniyle 'küresel acil durum' ilan etti. Tüm bunlar yaşanırken Optimar Araştırma Şirketi’nin Kayserili Sahibi Hilmi Daşdemir, tüm dünyayı etkisi altına alan ve binlerce insanın hayatına mal olan Covid 19 salgını döneminde yaptığı açıklamalara dikkat çeken Enfeksiyon Hastalıkları Derneği Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan’ı hedef aldı.

Ceyhan’ın,  ‘Maymun çiçeği koronadan daha ölümcül.’ Yönündeki açıklamasıyla ilgili paylaşımı alıntılayan Daşdemir, Ceyhan’ı hedef alarak, ‘Ben de bir şey söyleyeyim Mehmet Ceyhan virüsü tüm virüslerden daha ölümcüldür.’ paylaşımını yaptı. 

Diğer yandan DSÖ Kongo ve komşu ülkelerde görülen maymun çiçeği virüsünün Avrupa’da da görüldüğünü belirterek, ilk maymun çiçeği vakasının İsveç’te görüldüğünü bildirdi.