Kayserili isim Şırnak'ta görevi devraldı ve koltuğa oturdu

Milli Eğitim Bakanlığı'nda geçtiğimiz hafta atama rüzgarı yaşandı. Kayserili Müdür Bilal Yılmaz Çandıroğlu da bu kapsamda Şırnak'a Milli Eğitim Müdürü oldu. Çandıroğlu, dev ir teslim töreninin ardından görevine başladı. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kayserili isim Şırnak'ta görevi devraldı ve koltuğa oturdu
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri kamuoyunun yakından tanıdığı bir dönem Kayseri Milli Eğitim Müdürü olarak da kentte görev yapan Bilal Yılmaz Çandıroğlu, geçtiğimiz hafta Milli Eğitim'deki atamaların ardından Şırnak’a atandı. Çandıroğlu, Şırnak Milli Eğitim Müdürlüğü görevini teslim aldı. Yapılan devir teslim töreninin ardından görevine başladı. 

Kayserili isim Şırnak'ta görevi devraldı ve koltuğa oturdu

Şırnak'ın yeni Milli Eğitim Müdürü, Aydın'dan görevi devraldı!

Aslen Kayseri Düverli olan Şırnak Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu, görevi devraldığı eski Müdür İzzettin Aydın'a da bugüne kadar yapmış olduğu çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Şırnak'ta, görev yapacak olmanın gurur ve heyecanı içerisindeyim

Çandıroğlu, göreve başlamasının ardından yaptığı açıklamada 'Böyle güzide bir şehrin eğitimini bizlere emanet eden Millî Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin'e şükranlarımı arz ediyorum' dedi. Çandıroğlu, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: İsminde birçok değeri ve güzelliği barındıran; Güneydoğu Anadolu bölgesinin köklü tarihi ve kültürü ile güzide şehirlerinden olan Şırnak'ta, İl Millî Eğitim Müdürü olarak görev yapacak olmanın gurur ve heyecanı içerisindeyim. Cudi Dağı, Dicle Nehri, buz gibi çağlayan suları ile insanı cezbeden, kendine özgü yayla kültürü, el sanatları, folkloru ve gelenekleri ile ülkemizin vazgeçilmez değerlerinden olan kadim şehir "Şehr-i Nuh”ta, bu güzel yurt toprağında, ülkeme hizmet edecek olmak benim için büyük bir onurdur. Böyle güzide bir şehrin eğitimini bizlere emanet eden Millî Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin'e şükranlarımı arz ediyorum. Göreve başlarken başta emaneti devraldığımız İl Milli Eğitim Müdürü Sayın İzzettin Aydın'a yaptığı hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, Şırnak'ta bugüne kadar görev yapan İl Milli Eğitim Müdürlerimize hizmetlerinden ötürü şükranlarımı sunuyorum. İş ve gönül birliği içerisinde ilimizi her alanda başarıya taşıma, eğitimin niteliğini artırma amacında olup paylaşımcı bir anlayışla bugüne kadar yapılmış olan güzel ve kalıcı çalışmaları daha da geliştirebilmek, bu çalışmalara yenilerini de ekleyebilmek gayesi ile Sayın Valimizin önderliğinde gerçekleştireceğimiz çalışmalarda yönetici, öğretmen ve mesai arkadaşlarımın, kamu kurum ve kuruluşlarının, sivil toplum örgütlerinin, basının, tüm Şırnaklı hemşehrilerimin şahsıma ve kurumuma desteklerini esirgemeyeceklerine inanıyor; bu güzel şehre görevlendirilmiş olmamın şahsım, il, ilçe ve okul yöneticilerimiz, öğretmenlerimiz, velilerimiz, geleceğimizin teminatı sevgili çocuklarımız ve gençlerimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
 

Kayserili isim Şırnak'ta görevi devraldı ve koltuğa oturdu

Bilal Yılmaz Çandıroğlu kimdir?

1968 yılında Kayseri’nin Düver Köyü´nde doğan Çandıroğlu, İlköğretimi Düver Köyü´nde, liseyi Bünyan Lisesinde okudu, 1996 yılında Gazi Üniversitesi Kastamonu Eğitim Fakültesinden mezun oldu. Samsun Vezirköprü Mezraa Köyü İlkokulunda Müdür Yetkili Sınıf Öğretmeni, Adıyaman´ın Kahta ilçesi Göçeri İlköğretim Okulu, Adıyaman´ın Sincik ilçesi Çamdere İlköğretim Okulunda Müdür Vekilliği, Sincik P.İ.O´da, Sincik YİBO´da ve Gaziantep Nizip YİBO´da Okul Müdürlüğü görevlerinde bulundu. Çandıroğlu, ayrıca Osmaniye ili Düziçi İlçe Milli  Eğitim Müdürü, Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü, Kastamonu İl Milli Eğitim Müdürü, Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü, Aydın İl Milli Eğitim Müdürü, Bartın İl Milli Eğitim Müdürü olarak görev yaptı. Çandıroğlu, şimdi de Şırnak'ta Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapacak. 

Kayserili isim Şırnak'ta görevi devraldı ve koltuğa oturdu