Kayserili isim O Genel Başkanla balkonda ne konuştu?

Kayserili siyasetçinin Genel Başkanla balkon pozu dikkat çekti. Demokrat Parti (DP) Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Kamil Karamete, partisinin Lideri Gültekin Uysal'la balkonda ne konuştu? Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kayserili isim O Genel Başkanla balkonda ne konuştu?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri siyasetinin dikkat çeken isimler arasında yer alan ve uzun yıllardır da siyaset arenasında mücadele veren, şu anda da Demokrat Parti (DP) Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi olarak görev yapan Kamil Karamete, balkon pozuyla dikkat çekti.

Karamete'den Genel Başkanla balkon sohbeti

Ankara'da yapılan GİK toplantısı sonrasında Demokrat Parti Lideri Gültekin Uysal'la balkonda sohbet eden Karamete, sohbetin konusunun ne olduğunu paylaştı.

Kayserili isim O Genel Başkanla balkonda ne konuştu?

Vakit haykırarak toplanma vaktidir

Karamete, 'Demokrat Parti Genel Başkanım Sayın Gültekin Uysal ile GİK toplantımız sonrası balkon sohbeti. Mevzu elbette memleket, derdimiz tasamız elbette Millet. Şimdi, makulde, normal olanda, merkezde, hoşgörü ve nezakette, Demokratlıkta buluşarak, kutuplaştırmadan, ayrıştırmadan 'yeter söz Milletindir' diye haykırarak toplanma vaktidir' dedi.

Kayserili isim O Genel Başkanla balkonda ne konuştu?

Kamil Karamete kimdir?

1961 Kayseri doğumluyum. İlk, orta, lise tahsilimi Kayseri de yapıldıktan sonra, 1978 yılında girdiğim Erciyes Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makina bölümünden, 1982 yılında mezun oldum. Bir süre büro mühendisliği yaptıktan ve askerliğimin bitimiyle birlikte ticaret hayatına atıldım. Akaryakıt, peyzaj, tarımsal sulama ve bahçe bitkileri sektörlerinde ticari faaliyetlerde bulundum. 1993 yılında DYP Kayseri İl teşkilatında İl başkan yardımcısı olarak başladığım fiili siyasi hayatım, 1994 yılında seçildiğim DYP Kayseri İl Başkanlığı göreviyle 1998 yılına kadar devam etti. 2002 yılında Milletvekili adayı, 2014 de Melikgazi Belediye Başkan adaylıklarım ve diğer zamanlarda .yaptığım gerek Tv proğramları ve gereksede yazılarımla Kayseri siyasetinin hep içinde oldum.
Kayseri ve Civarı Elektrik T.A.Ş de yönetim kurulu üyeliği ve başkan vekilliği görevlerinde bulundum. Ayrıca çeşitli sivil toplum örgütleri, işveren sendikası, dernek ve spor kulüplerinde üyelik ve yöneticilik görevlerim oldu.
Evli 3 çocuk babası, 2 torun dedesiyim.