Kayserili isim o federasyonun başkanlığına aday oldu!

Kayseri'de Sürücü Kursu sahibi Ali Rıza Çiçek, kısa adı OSKEF olan Orta Anadolu Sürücü Kursları ve Eğitimcileri Federasyonu başkanlığına aday olduğunu duyurdu.

Kayserili isim o federasyonun başkanlığına aday oldu!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de Sürücü Kursu sahibi Ali Rıza Çiçek, kısa adı OSKEF olan Orta Anadolu Sürücü Kursları ve Eğitimcileri Federasyonu başkanlığına aday olduğunu duyurdu.

Orta Anadolu Sürücü Kursları ve Eğitimcileri Federasyonu'nun 16 Haziran'da yapılacak olan 6'ncı Olağan Genel Kurulu öncesinde açıklama yapan Çiçek, çalışmaları sürdürdüklerini ifade ederek, “OSKEF Başkanlığına aday olarak ismimizi yazdırdık. Değerli meslektaşlarımızın oylarına talip olduk. Hakça, adaletle çıkarsız, menfaat beklemeden  birlikte OSKEF’i yönetmek için desteklerinizi talibim” ifadelerini kullandı. Diğer yandan seçimde 6 isimin adaylık için yarışacağı ifade edildi.
Orta Anadolu Sürücü Kursları ve Eğitimcileri Federasyonu(OSKEF) Ankara, Konya, Kayseri, Eskişehir, Sivas, Tokat, Aksaray, Niğde, Karaman, Nevşehir, Kırşehir, Kırıkkale, Çankırı ve Yozgat İl derneklerimizin bir araya gelmesi ile oluştu.