Kayserili iş adamına dikkat çeken ödül! Ödül sonrası mesaj: Adalet okuyacağım!

'Bu ödül bana emeğimin boşa gitmediğinin bir hatırasıdır' diyen İş İnsanı Ali Aydın, üniversitede Adalet okuyacağını açıkladı.

Kayserili iş adamına dikkat çeken ödül! Ödül sonrası mesaj: Adalet okuyacağım!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Anadolu Yapım Müteahhitleri Genel Başkanı Ali Aydın,  “Sektöre Değer Katan İş İnsanı” ödülüne layık görüldü. Ödülünü alan Aydın, “Bu ödül bana emeğimin boşa gitmediğinin bir hatırasıdır” dedi ve “adalet” vurgusu yaptı.
İstanbul’da gerçekleştirilen Uluslararası İş İnsanları Zirvesinde “Sektöre Değer Katan İş İnsanı” ödülünü alan Anadolu Yapım Müteahhitleri Genel Başkanı Ali Aydın,  ödül sonrası yaptığı açıklamada, “Sosyal, kültürel ve siyasi alanlarda aldığım sorumlulukları yapmaya devam edeceğim” diye konuştu. 
“3. ÜNİVERSİTEMDE ADALET OKUYACAĞIM”
Aydın,  şu ifadeleri kullandı: İstanbul’da Uluslararası İş İnsanları Zirvesinde “Sektöre Değer Katan İş İnsanı” ödülünü bana layık gören organizasyona çok teşekkür ediyorum. Ülkemizde TOBB İnşaat Müteahhitleri Sektörü Başkan Yardımcılığı dahil, Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyeliği, Kayseri Büyükşehir Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeliği, İMKON/İnşaat Müteahhitleri Genel Başkan Yardımcılığı, Anadolu Yapım Müteahhitleri Genel Başkanlığı, KAYİMDER/Kayseri Müteahhitleri Derneği Başkanlığı, Kayseri Valiliği Başkanlığında İl İstihdamı ve Mesleki edindirme Kurulu dahil Ülkemizi ve Şehrimizi ilgilendiren birçok birimde sorumluluk alarak çalıştım. Bu ödül bana emeğimin boşa gitmediğinin bir hatırasıdır. Bu görevleri yapmamda bana destek olan başta eşime, kardeşlerime, evlatlarıma ve yeğenlerimle birlikte çalıştığım bütün arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler. Bugünden sonra da İktisadi, Sosyal, Kültürel ve Siyasi alanlarda aldığım sorumlulukları yapmaya devam edeceğim. Yeni kayıt yaptırdığım 3. Üniversitemde ‘Adalet’ okuyacağım. Allah’ım sağlık verdiği sürece öğrenmeye ve çalışmaya devam edeceğim. Saygılarımla.