Kayserili iş insanı son yolculuğuna uğurlandı!

Geçirdiği rahatsızlığın ardından hayatını kaybeden iş insanı son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze namazına yeni ve eski Belediye Başkanlar da katıldı. Büyükkılıç ve Çelik cenazede buluştu. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kayserili iş insanı son yolculuğuna uğurlandı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserili iş insanı geçirdiği rahatsızlığın ardından hayatını kaybetti. Bugün iş insanı için Hulusi Akar Camii'nde cenaze namazı kılındı. Cenaze namazı, eski Başkan Mustafa Çelik ile mevcut Başkan Memduh Büyükkılıç'ı da bir araya getirdi. 

Kayserili ünlü iş insanı son yolculuğuna uğurlandı!

Cenaze namazına Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Mustafa Çelik'in yanı sıra yakınları ve vatandaşlar katıldı. Cenaze namazına katılan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, "Şehrimizin iş insanlarından Naci Keşoğlu, cennet kokulu yavrumuz Cennet Bayram, hemşehrilerimiz Bekir Çelik ve Döndü Yılmaz’ı Hulusi Akar Camii’nde kıldığımız cenaze namazı ile Hakk’a uğurladık. Rabbim mekanlarını cennet, ailelerine de sabırlar ihsan eylesin" dedi. Diğer yandan cenaze namazına Kayseri Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Mustafa Çelik dekatıldı. 

Kayserili ünlü iş insanı son yolculuğuna uğurlandı!