Kayserili iş adamının şirketine SPK'dan onay

Kayserili iş adamı Hüseyin Çevik'in şirketi CVK Maden İşletmeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş., Sermaye Piyasası Kurulu'ndan borçlanma aracı ihracı için onay aldı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Kayserili iş adamının şirketine SPK'dan onay

Kayserili iş adamı Hüseyin Çevik'in Borsa İstanbul Yıldız Pazar'da "CVKMD" koduyla işlem gören şirketi CVK Maden İşletmeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin Borçlanma Aracı İhracına Sermaye Piyasası Kurulu'ndan (SPK) onay çıktı.

CVK Maden, Sermaye Piyasası Kurulu'ndan 100 milyon TL'ye kadar borçlanma aracı ihracı için onay aldı. İhraç, halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara tahsisli satış yoluyla gerçekleştirilecek.

Şirketin konu ile ilgili yaptığı Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) açıklamasında şu ifadelere yer verildi; "Şirketimizin 16.02.2024 tarihinde yapmış olduğu Özel Durum Açıklamasında; Şirketimizin sermaye piyasası mevzuatı çerçevesinde, 100.000.000-TL (YüzmilyonTürkLirası) tutarı aşmayacak şekilde, 1 (bir) yıla kadar çeşitli vadelerde, bir veya birden çok seferde, Türk Lirası cinsinden, yurt içinde halka arz edilmeksizin tahsisli satış ve/veya nitelikli yatırımcılara satış şeklinde borçlanma aracı ihracına ilişkin Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuru yapıldığı bildirilmişti.

Söz konusu başvuruya ilişkin Sermaye Piyasası Kurulu'nun 01.07.2024 tarihli yazısı ile Şirketimize bildirilen, 28.06.2024 tarih ve 34/910 sayılı kararı ile onaylanan ihraç belgesi ekte yer almaktadır. Kamuoyuna duyurulur. Saygılarımızla,"

Şirketin KAP'tan yaptığı açıklama için TIKLAYINIZ