Kayserili iş adamının altın madeni yatırımında yeni gelişme!

Kayserili iş adamı Hüseyin Çevik'in şirketi CVK Maden, Sarıalan Altın Madeni Projesindeki yeni gelişmeyi Kamu Aydınlatma Platformu üzerinden duyurdu. Detaylar Kayseri Olay'da...

Kayserili iş adamının altın madeni yatırımında yeni gelişme!

Kayserili iş adamı Hüseyin Çevik'in şirketi CVK Maden İşletmeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş., Kamu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden Balıkesir ilinde bulunan Sarıalan Altın Madeni Projesiyle ilgili özel durum açıklamasında bulundu. 

Şirket, Sarıalan mevkiinde bulunan altın maden sahasında gerçekleştirilmesi planlanan üretim faaliyetleri kapsamında önemli bir anlaşma sağladı. KAP üzerinden yapılan açıklamada, şirketin otomasyon ve saha elektrik kurulum işinin tüm malzeme ve montajlarının tedariki ve anahtar teslim olarak tamamlanması konusunda, yurt içinde yerleşik bir şirketle anlaşmaya vardığı belirtildi. Bu anlaşmanın toplam bedelinin vergiler hariç 1.400.000 Euro (yaklaşık 46,13 milyon TL) olduğu ifade edildi.

Borsa İstanbul Yıldız Pazar'da "CVKMD" koduyla işlem gören şirketin konuyla ilgili KAP açıklamasında şu ifadelere yer verildi,  "Şirketimize ait Balıkesir ili, Sarıalan mevkiindeki altın maden sahasında gerçekleştirilmesi planlanan üretim faaliyetlerine yönelik olarak Otomasyon ve Saha Elektrik Kurulum işinin tüm malzeme ve montajlarının tedariki ve anahtar teslim olarak tamamlanması konusunda yurt içinde yerleşik bir şirket ile anlaşma sağlanmıştır. Siparişin toplam bedeli vergiler hariç 1.400.000-Euro (yaklaşık 46,13 milyon TL)'dur. Kamuoyuna duyurulur. Saygılarımızla,"

Şirketin KAP açıklaması için TIKLAYINIZ