Kayserili iş adamından çete tepkisi!

İstanbul'daki yenidoğan ünitelerindeki olaya ilişkin Kayserili iş adamı Mustafa Tokgöz de sert tepki göstererek, 'Bebek katilleri!!!! Tarih böyle yargılasın haysiyetsizleri' dedi. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haber bülteninde…

Kayserili iş adamından çete tepkisi!

Ülke gündeminde geniş yer bulan ve Kayseri'de de vatandaşların yoğun tepki gösterdiği İstanbul'daki yenidoğan ünitelerindeki olaya ilişkin Kayserili iş adamı Mustafa Tokgöz de sert tepki göstererek, "Bebek katilleri!!!! Tarih böyle yargılasın haysiyetsizleri" dedi.

Kayserispor eski basın sözcüsü ve iş adamı Mustafa Tokgöz, ülke genelinde büyük yankı bulan olaya ilişkin sosyal medya hesabından bir açıklamada bulunarak, "Şu şerefsizlere yenidoğan çetesi deyip durmayın... Bebek katilleri!!!! Tarih böyle yargılasın haysiyetsizleri" dedi.

İstanbul'da 112 Acil Çağrı Merkezi'nde çalışan kişilerle ortak hareket ederek, bebek acil hastalarını önceden anlaştıkları özel hastanelerin yenidoğan ünitelerine sevk edip ölümlerine neden oldukları ve haksız kazanç elde ettikleri belirlenen 22'si tutuklu 47 şüphelinin karıştığı olay ülke gündemine bomba gibi düşmüş ve adeta büyük bir infial yaratmıştı.