Kayserili iş adamı ödüle layık görüldü!

Siyasetçi, iş adamı ve aynı zamanda Uluslarası Kafkas Derneği Başkanı olan Oğuz Berk, ödüle layık görüldü. Uzun Yayla'daki çalışması nedeniyle dikkat çeken Berk, bu yöndeki çalışmaları nedeniyle ödülünü 25 Nisan'da alacak. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kayserili iş adamı ödüle layık görüldü!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'de yaşayan Uluslararası Kafkas Derneği Başkanı aynı zamanda iş adamı ve siyasetçi Oğuz Berk, ödüle layık görüldü. 'Kulların eline sağlık demesi kadar onure edici bir şey yok' ifadelerini kullanan Berk, ödülünü 25 Nisan'da alacağını belirtti. 

Kayserili iş adamı ödüle layık görüldü!

Kulların da teşekkür ederim, eline sağlık demesi kadar onure edici bir şey yok

'2008'den 2016'ya kadar Uzunyayla Ağaçlandırma çalışması yürütmüş, 2 milyon ağaç dikilmesine vesile olmuştuk. Sonraki yıllarda ise dünyadan yüzlerce tohum toplayıp Türkiye'de yetiştirip, 500 e yakın farklı sebze-meyve tohumlarını, binlerce insana ücretsiz dağıttık. Kul bilmezse yaradan bilir derler. Ama kulların da teşekkür ederim, eline sağlık demesi kadar onure edici bir şey yok' diyen Berk, 'Çevreci Çocuk Eğitim Yayınları ve Çevreci İşletmeler El Ele projesi kapsamında düzenlenecek olan  Çevre ve Sıfır Atık projelerinde bizde  Onur Ödülüne layık görüldük. Türkiye'nin en önemli şirketleri arasında bizi de onur ödülüne layık gören Yönetim Kurulu Başkanı Gülsever Akyol ve komite üyelerine teşekkür ediyorum.  Perşembe günü, Gebze Bilişim Vadisindeki programda birlikte olacağız inşallah. 'Yarın kıyametin kopacağını bilseniz, elinizdeki bir fidanı dikin' diyor Peygamber efendimiz. Layık olabilmek dileğiyle. Biz bu dünyayı atalarımızdan miras almadık, çocuklarımızdan emanet aldık' dedi. Berk, Uzun Yayla Ağaçladırma Projesi ve yerli tohum çalışmaları ile dikkat çekmişti. 

Kayserili iş adamı ödüle layık görüldü!