Kayserili iş adamı, dev satın almadan sonra, bakın hangi şirketin peşinde...

Geçtiğimiz günlerde Aldridge'nin hisselerinin tamamına sahip olan Hollanda merkezli Virtus hisselerinin p'inin 159 milyon dolara satın alınması konusunda Metallurgium ile anlaşan Kayserili iş adamı Hüseyin Çevik'in şirketi CVK Maden, yeni bir şirket satın alması için görüşmelere başladı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi tarafından hazırlanan Kayseri haber bültenimizde yer alıyor.

Kayserili iş adamı, dev satın almadan sonra, bakın hangi şirketin peşinde...

Kayserili iş adamı Hüseyin Çevik'in şirketi CVK Maden İşletmeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. Kamu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden yaptığı açıklama ile yeni bir şirket alımı için görüşmelere başladığını açıkladı.

Geçtiğimiz günlerde Aldridge'nin hisselerinin tamamına sahip olan Hollanda merkezli Virtus hisselerinin %70'inin 159 Milyon Dolara satın alınması konusunda Metallurgium anlaşan CVK Maden bu kez de TV Tower Projesi olarak bilinen polimetalik maden sahasının sahibi Orta Truva Madencilik San. ve Tic. A.Ş.'nin hisselerinin %100'ünün satın alınmasına ilişkin ABD ve Kanadalı ortakları ile ön görüşmelere başladığını duyurdu.

Kayserili iş adamı, dev satın almadan sonra, bakın hangi şirketin peşinde...

Borsa İstanbul Yıldız Pazar'da "CVKMD" koduyla işlem gören şirket KAP üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; "Şirketimiz CVK Maden İşletmeleri San. ve Tic. A.Ş. uzun vadeli yatırım planları ve büyüme hedefleri doğrultusunda, yerli ve milli üretim anlayışını gözeterek, ülke ekonomisine ve istihdamına katkı sağlama misyonu ile yatırımlarına devam etmektedir. Bu kapsamda Çanakkale ili dahilinde yer alan ve kamuoyunda TV Tower Projesi olarak bilinen polimetalik maden sahasının sahibi Orta Truva Madencilik San. ve Tic. A.Ş.'nin hisselerinin %100'ünün satın alınmasına ilişkin ABD ve Kanadalı ortakları ile ön görüşmelere başlanmıştır. Satınalma süreci ile ilgili önemli gelişmeler kamuoyu ve yatırımcılarımız ile paylaşılacaktır. Kamuoyuna duyurulur Saygılarımızla,"

Çanakkale'de yer alan Tv Tower Projesi, yüksek sülfidasyonlu epitermal ve porfir altın-bakır projesi olarak biliniyor.159 milyon

Şirketin KAP üzerinden yaptığı açıklama için TIKLAYINIZ