Kayserili holding 3 şirketine eleman alacak!

Kayseri merkezli Demiryaka Holding'e bağlı Coreal Aluminyum, Has Çelik Halat ve Hasçelik Kablo, vasıfsız erkek personel alımı yapacak. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haber bülteninde…

Kayserili holding 3 şirketine eleman alacak!

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren Demiryaka Holding'e bağlı grup şirketleri, iş gücünü artırmak amacıyla yeni personel alımı yapacak. Coreal Aluminyum Kablo San. Tic. A.Ş., Has Çelik ve Halat San. Tic. A.Ş. ile Hasçelik Kablo San. Tic. A.Ş., vasıfsız pozisyonlarda çalışacak erkek personel arayışında.

Coreal Aluminyum

Coreal Aluminyum, 120-45 yaş aralığında, askerliğini yapmış veya en az 2 yıl tecilli erkek personel almayı planlıyor. Adayların 3 vardiyalı çalışma sistemine uyum sağlaması bekleniyor. Şirket, Kayseri’nin birçok noktasına servis imkanı sunmakta ve çalışanlarına yemek, servis ve sendikal yardımlar sağlamaktadır. Müracaatlar, fabrikaya şahsen yapılacaktır. Fabrika adresi: Serbest Bölge 5. Cadde No:3 Melikgazi/Kayseri.

Kayserili holding 3 şirketine eleman alacak!

Has Çelik Halat

Has Çelik Halat, 20-45 yaş aralığında, askerliğini yapmış veya en az 2 yıl tecilli erkek vasıfsız personel arıyor. Çalışma saatleri yine 3 vardiyalı sistem şeklinde düzenlenecek. Servis, yemek ve sendikal yardımlar çalışanların hizmetinde olacak. Müracaatlar fabrikaya şahsen gerçekleştirilecek. Fabrika adresi: Erciyes Mah. Hes Caddesi No:67 Hacılar/Kayseri.

Kayserili holding 3 şirketine eleman alacak!

Hasçelik Kablo

Hasçelik Kablo, 19-40 yaş aralığında, askerliğini yapmış veya en az 2 yıl tecilli erkek vasıfsız personel alımı yapmayı hedefliyor. Yine 3 vardiyalı sistemde çalışacak olan personel, şirketin sunduğu servis, yemek ve sendikal yardımlardan faydalanacak. Müracaatlar için fabrikaya şahsen başvuru yapılması gerekiyor. Fabrika adresi: O.S.B. 18. Cadde No:20 Melikgazi/Kayseri.

Kayserili holding 3 şirketine eleman alacak!