Kayserili hangi ünlü ismin oğlu alkol alıp, kız arkadaşının kapısına dayanıp, kapıyı kırdı ve mahkemelik oldu?

Kayseri kamuoyunun yakından tanıdığı, yaptığı açıklamalar ve eylemlerle de da zaman zaman gündeme damgasını vuran ünlü ismin oğlu, Kayseri'den İstanbul'a giderek, eski kız arkadaşının kapısına dayandı. Alkolünde etkisiyle kapıyı kırdı, içeri girdi. Korku dolu anlar yaşayan Kayserili genç kız ve ailesi şahıstan şikayetçi oldu. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kayserili hangi ünlü ismin oğlu alkol alıp, kız arkadaşının kapısına dayanıp, kapıyı kırdı ve mahkemelik oldu?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de kamuoyunun yakından tanıdığı bir ismin oğlu 'alkollü' şekilde eski kız arkadaşının kapısına dayanınca mahkemelik oldu. 

Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddet Suçları Bürosu harekete geçti

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddet Suçları Soruşturma Bürosu, M.K.’nin şüpheli sıfatıyla ifadesinin alınması için Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığına yazı gönderdi. Bunun üzerine Cumhuriyet Başsavcılığı Talimat Bürosu da gönderilen yazı üzerine işlem başlattı. Melikgazi Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliği M.K.’nin olayla ilgili olarak ifadesini aldı. 

Kapıyı tekmeleyip, kırdı!

Kayseri kamuoyunun yakından tanıdığı ismin oğlu 29 yaşındaki M.K. İstanbul’da eski kız arkadaşının kapısına dayandı. Alkollü bir şekilde genç kızın kapısına dayan M.K.'nin evde bulunan genç kız ve kardeşine küfür ve hakaretler ederek, kapıyı tekmelediği öne sürüldü. Evde bulunan genç kız ve kardeşinin korktukları için kapıyı açmadıkları, M.K.’nin ise daha sonra kapıyı kırarak eve girdiği ifade edildi. Yaşanan olayın ardından genç kız, M.K.’den ‘Haneye tecavüz, konut ihlali, mala zarar, tehdit, hakaret ve kişi hürriyetine el koyma’ suçlamasıyla şikayetçi oldu. 

Genç kız o anları anlattı! Savcılık yakalama ve uzaklaştırma kararı verdi

Kardeşi ile birlikte yaşadığı korku dolu anları anlatan ve İstanbul’da yaşayan T.M., olayla ilgili olarak Kayseri’de yaşayan M.K. ile arkadaş olduklarını ve yaklaşık bir ay önce de ayrıldıklarını söyledi. Ağustos ayı başında gerçekleşen olayda M.K.’nin 02:00 sıralarında eski kız arkadaşının İstanbul’da yaşadığı eve gittiği ve kapıyı kırarak eve girdiği belirtildi. Genç kız M.K.’den şikayetçi oldu ve olay sonrası M.K. hakkında Savcılık yakalama ve uzaklaştırma kararı verdi.

‘Çok fazla alkollüydü, Annesinden yardım istedim’

Genç kız olayla ilgili ifadesinde M.K.’nin kendisini tehdit ettiğini de öne sürerek, ‘Olay esnasında evde kardeşim ve ben vardık. Şüpheli tehdit ve hakaretlerine, kapıyı tekmelemeye devam ederken ben annesini aradım. Kendisi oğlunu aradı fakat şüpheli annesine gitmeyeceğini söyledi. 20 dakika sonra polisler geldi. Polisler gelmeden üç dakika öncesinde şüpheli kapımızı kırmayı başardı ve içeriye girdi. Kendisi çok fazla alkollüydü. Daha sonra polisler gelerek kendisini kelepçelediler ve odaya aldılar. Yanımıza gelmeye yeltendi. Polisler engellediler. Bana hakaret ve tehdit de bulunan, malıma zarar veren, konut dokunulmazlığımı ihlal eden kişiden şikayetçiyim’ dedi.

‘Can güvenliğim tehlikede’

Can güvenliğinin tehlikede olduğunu belirten genç kız aynı zamanda olay anına yönelik olarak görüntülerin ve ses kayıtlarının da yer aldığı CD’yi de mahkemeye sundu. Hakkında olay sonrası yakalama kararı çıkartılan M.K.’de daha sonra savcılığa ifade verdi.

‘Olay günü alkollüydüm, kendisini özlediğimi söylemek, neden böyle yapıyorsun demek için gittim’

İfadesinde olay günü alkollü olduğunu belirtti. T.M.’nin eski sevgilisi olduğunu belirten M.K. eski kız arkadaşının evinin önüne gittiğini belirterek, ifadesinde ‘O gün biraz alkollüydüm. Ben kendisine özlediğimi söylemek için gitmiştim. Dış kapının ziline bastım ancak kendisi kapıyı açmadı. Devamında kapıya vurmak zorunda kaldım kapı kırıldı. Evine girerek kendisine sadece özledim neden böyle yapıyorsun dedim. Kendisine fiziki bir temasım olmadı. Kendisine iddia ettiği gibi hakaret ve tehdit cümlelerinde bulunmadım’ diye konuştu. 

Kayserili hangi ünlü ismin oğlu alkol alıp, sevdiği kızın kapısına dayanıp, kapıyı kırdı ve mahkemelik oldu?

‘Alkolün etkisiyle o gün biraz taşkınlık yapmış olabilirim, zararı karşılamaya hazırım! Pişmanım’

Kırılan kapıyla ilgili de M.K. bilerek zarar vermediğini dile getirerek, ‘Zararını karşılamaya hazırım. Hakkımdaki diğer suçlamalarını kabul etmiyorum. Alkolün etkisiyle o gün biraz taşkınlık yapmış olabilirim. Böyle bir olay yaşandığı için pişmanım. Ben zaten Kayseri'de yaşıyorum. Kendisi ise İstanbul'da yaşıyor. Uzaklaştırma kararına uyuyorum’ dedi.

Mahkeme İstanbul'da görülecek

Genç kız ve ailesinin yaptığı şikayetin ardından dosya şu an Savcılık aşamasında, mahkemenin suçun işlendiği yer olan İstanbul’da görülecek. Mahkemeden yaşanan olayla ilgili olarak nasıl bir karar çıkacağı ise merak konusu.