Kayserili güzel Almanya'ya damgasını vurdu

Alman basınının da ilgisini çeken Kayserili Derya Sipahi, 24 Şubat Cumartesi akşamı Almanya'nın en büyük eğlence parkı Avrupa Parkı'nda düzenlenecek yarışmada birincilik için yarışacak.

Kayserili güzel Almanya'ya damgasını vurdu

Almanya'nın en güzel kızının seçildiği "Miss Germany 2018" yarışmasında 22 finalist arasına girmeyi başaran Türk asıllı Kayserili Derya Sipahi, adından söz ettirmeyi başardı.

Alman basınının da ilgisini çeken Kayserili Derya Sipahi, 24 Şubat Cumartesi akşamı Almanya'nın en büyük eğlence parkı Avrupa Parkı'nda düzenlenecek yarışmada birincilik için yarışacak. 22 finalist arasından, Hessen eyaletini temsil eden, Frankfurt kentinden Kayseri kökenli Derya Sipahi, yönetim danışmanlığı yapıyor.

Aslen Felahiyeli olduğu belirtilen Derya Sipahi 1.75 metre boyunda, kahverengi gözlü, uzun siyah saçlarıyla şimdiden Alman basının ilgi odağı oldu. Boş zamanlarını seyahat ederek, dans ederek ve jetSki yaparak değerlendiren Derya en çok Kayseri'nin meşhur mantı yemeğine bayıldığını ifade ediyor.  Avrupa Parkı'nda finale hazırlanan Derya son hazırlıklarını tamamlıyor.