Kayserili Genel Başkandan dikkat çeken FETÖ açıklaması: Fetöcüler korundu!

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in ölümümün ardından Merkez Parti'nin Kayserili Genel Başkanı Pelin Gündeş Bakır çarpıcı bir açıklama yaptı. Kendisinin ve eşinin de FETÖ tarafından hedef alındığını belirten Bakır, 'Olan gariban çaycı, çorbacıya oldu. Fetöcü olmayan günah keçileri seçildi. Güçsüz yoksul Anadolu çocuklarına nice iftiralar edildi. Böylece gerçek fetöcüler sistem içinde korundu.' dedi. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

Kayserili Genel Başkandan dikkat çeken FETÖ açıklaması: Fetöcüler korundu!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in ölümümün ardından birçok kişi konuyla ilgili açıklamalar yaparken Merkez Parti’nin Kayserili Genel Başkanı Pelin Gündeş Bakır da çarpıcı bir açıklama yaptı.

Balyoz Kumpası mağdurlarından Orgeneral Ergün Saygun’a eşi Prof. Dr. İhsan Bakır tarafından verilen ‘Silivri’ye gönderilemez! Hayati riski bulunmaktadır’ şeklindeki rapor nedeniyle hedef alındıklarını belirten Bakır, FETÖ mücadelesinin ihanet tabakasıyla yapılmadığını, Fetöcü olmayanların günah keçisi seçildiğini ve Fetöcülerin sistem içinden korunduğunu belirten Bakır, ‘2013 yılında, Balyoz Kumpasında, Orgeneral Ergün Saygun Paşa fetöcü savcılar tarafından Silivri’ye gönderilmek istenirken, eşim Prof. Dr. İhsan Bakır, kalp rahatsızlığı bulunan Ergin Paşa’mızı ameliyat etmiş, sağlığına Allah’ın yardımıyla kavuşturmuştu. Hemen akabinde de eşim Prof. Dr. İhsan Bakır, Orgeneral Ergin Saygun Paşamız için ‘Silivri’ye gönderilemez! Hayati riski bulunmaktadır’ şeklinde sağlık raporu hazırlayarak Ergin Paşa’mızın Silivri’ye gönderilmesini engellemişti. Bundan sonra fetöcüler tarafından eşim ve ben hedefe koyulduk. Karı koca ikimize de fetöcülerin çok ciddi sonuçları olan saldırıları oldu. Bizimle ve eşimin ailesiyle çok ciddi şekilde uğraştılar ve hala uğraşıyorlar. Bunların hepsi şu anda kripto fetöcü olarak çeşitli vakıf, dernek, tarikat, bürokrasi ve siyasi partilerde saklanıyorlar. Fetö mücadelesi ihanet tabakasıyla yapılmadı. Oysa bu mücadele en kuvvetli şekilde bu ihanet tabakasıyla yapılmalıydı! Olan gariban çaycı, çorbacıya oldu. Fetöcü olmayan günah keçileri seçildi. Güçsüz yoksul Anadolu çocuklarına nice iftiralar edildi. Böylece gerçek fetöcüler sistem içinde korundu. Örgütün hala medyaya da erişimi var ve medya aracılığı ile bu fetöcü olmayan günah keçisi seçilmiş masum insanlara iftiralar atılıyor. Sahte delille mahkum edilmiş masum bir askeri de bizzat biliyorum. Denetimli serbestlik hakkı var. Tam 8 yıldır hücreden çıkarılmıyor. Masak’ın da sahte olduğunu kabul ettiği topu topu 500 dolarlık sahte banka transferi mektubuyla mahkum edilmiş. Kim bilir daha kimler var masum olup da sahte deliller ile iftiraya kurban giden? İftirayı yapan bizzat örgüt. Dediğim gibi kendi adamlarını korumak istiyorlar. Cambaza bak diyorlar. Çok kul hakkına girdiler. Çok gözyaşı döken ana oldu. Kanser olup ölen çok insan oldu. Fetöcüler, onları büyütüp besleyenler ve kripto fetöcüler bu kadar kul hakkıyla artık yürüyemezler. Allah hesap sorar. Biz Merkez Parti olarak hala bazı siyasi partilerin içinde saklanan bu emperyalist uşağı fetöcüler ve kripto fetöcüler ile tüm gücümüzle mücadele edeceğiz. Fetönün elebaşı ölmüş. Günahları ile gitti. Kripto fetöcülere de, fetöcülere de, bu fetöyü yıllarca besleyip büyütenlere de, fetöcü olup şimdi söylemde ona buna fetöcü diye iftira atanlara da sözüm şu: Allah var. Bu dünyada olmasa bile sizlerle mutlaka hesaplaşacağız! Bunları büyütüp geliştiren, ihanet tabakasına dokunmayıp, masum insanlara iftira atılırken susanlara da hakkımızı helal etmiyoruz!’ dedi.