Kayserili Genel Başkan'dan madencilere destek!

AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu'nun sahibi olduğu Fernas Madencilik'te iş güvenliği ve düşük ücretlere karşı mücadele başlatan maden işçilerine Merkez Parti'nin Kayserili Genel Başkanı Pelin Gündeş Bakır'dan destek geldi. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

Kayserili Genel Başkan'dan madencilere destek!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu'nun sahibi olduğu Fernas Madencilik’in Manisa’nın Soma ilçesindeki işletmesinde iş güvenliği ve düşük ücrete karşı mücadele başlatan maden işçileri, sendikaya üye oldukları için işten çıkartılmıştı. Madenciler hakları için Soma’dan Ankara’ya yürüyüş başlatırken, farklı kesinlerde madencilere destek oluyor. Merkez Parti’nin Kayserili Genel Başkanı Pelin Gündeş Bakır da madencilere destek verdi.

Kayserili Genel Başkan'dan madencilere destek!

Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Merkez Parti Genel Başkanı Bakır, ‘Soma Fernas Madencilik’de sırf sendikal haklarını kullandıkları için işten çıkartılan madencilerin yanındayım. Merkez Parti olarak her zaman sendikal hakların ve maden işçilerinin savunucusu, sesi olacağız.’ dedi. 

3 madenci fenalaştı!

Diğer yanda Ankara’ya yürüyüşe geçen madencilerden üçü Gölmarmara ilçesine yaklaşık 5 kilometre mesafede fenalaşarak hastaneye kaldırıldı.