Kayserili Genel Başkan'dan 'Kaptı kaçtı, yağmacı güruh' çıkışı

Kayserili Genel Başkan'dan dikkat çeken açıklama. AK Parti Kayseri eski Milletvekili Prof Dr Pelin Gündeş Bakır, bir süre önce yapılan kongrenin ardından Merkez Parti Genel Başkanı oldu. Bakır, parti çalışmalarıyla ilgili olarak açıklama yaptı. Bakır, ' Bizler kaptı kaçtı, yağmacı bir güruh değiliz' dedi. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kayserili Genel Başkan'dan 'Kaptı kaçtı, yağmacı güruh' çıkışı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti Kayseri eski Milletvekili Prof Dr Pelin Gündeş Bakır, özellikle Suriyelilere yönelik çıkışlarının ardından eski partisinden ihraç edilmişti. Bir süre akademik çalışmalarına yoğunlaşan Bakır, Merkez Parti ile yine siyaset arenasına hızlı girdi. Merkez Parti'de bir süre önce yapılan kongrenin ardından Genel Başkanlık koltuğuna oturan Bakır, yaptıkları çalışmalarla ilgili olarak konuştu.

Kayserili Genel Başkan'dan 'Kaptı kaçtı, yağmacı güruh' çıkışı

Biraz sabır!

Kayserili Genel Başkan Bakır, esas hedefilerinin vatandaşların yaşadığı sıkıntıları çözmek olduğunu belirterek, 'Hiç kimse merak etmesin. Biraz sabır. Bu partiyi Millet kuruyor' dedi.

Kayserili Genel Başkan'dan 'Kaptı kaçtı, yağmacı güruh' çıkışı

Eski yeni ayrımı yapmıyoruz

'Son günlerde neden Merkez Parti twitter hesabında hala eski Genel Başkanınız gözüküyor, neden internet sayfanızı güncellemediniz gibi mesajlar geliyor' diyen Bakır, bu durumla ilgili olarak, 'Bu bilinçli bir tercihtir. Resimleri, haberleri yavaş yavaş güncelliyoruz. Münasip olanı budur. Bizler kaptı kaçtı, yağmacı bir güruh değiliz. Siyasette yol yürürken nezaketten, medeniyetten, vefadan ve müspet hareketten asla ayrılmayacağız. Ben 3 Ağustos’ta Merkez Parti Genel Başkanı oldum. İş başına gelir gelmez partiye onlarca yıldır emek veren Abdurrahim Hoca ve arkadaşlarının isim ve resimlerini hızla kaldırmanın büyük bir nezaketsizlik ve vefasızlık olduğunu düşünüyorum. Partimizde eski, yeni ayrımı yapmıyoruz. Merkez Parti’ye 2014’ten beri emek veren tüm gönüldaşlarımız başımızın tacıdır. Beraberiz, beraber yol yürüyeceğiz. İnsan kalbi kırmadan, can yakmadan, kimseye vefasızlık etmeden, kul hakkına girmeden yol yürümek hayatım boyunca düsturum oldu. 52 yaşındayım. Bu yaştan sonra değişemem. Abdurrahim Bey çok saygıdeğer, çok kıymetli bir Medeni Hukuk Profesörüdür. Çok kıymetli bir İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi Hocasıdır. Avrupa’da en iyi üniversitelerin hukuk fakültelerinde ders veren çok kıymetli ve donanımlı bir bilim adamıdır. Hayatını çok küçük yaşlardan beri okumaya adamış büyük bir Horasanlı alimdir. Kendisine çok büyük saygı duyuyorum. Siyasetçiden önce hepimiz insanız. Siyasette saygı, sevgi ve hasbilikten asla ayrılmayacağım. Bana yakışanı budur. Bu duruşum asla değişmeyecektir' diye konuştu. 

Kayserili Genel Başkan'dan 'Kaptı kaçtı, yağmacı güruh' çıkışı