Kayserili Genel Başkan Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya geldi

Türkiye Haber İş Sendikası'nın Kayseri Genel Başkanı Veli Solak, AK Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldi. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Kayserili Genel Başkan Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya geldi
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti Genel Başkanı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hayatını kaybeden TÜRK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı ve Türk Metal Sendikası Onursal Genel Başkanı Pevrul Kavlak için Türk Metal Sendikası'na taziye ziyaretinde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Türk Metal İş Sendikası’nda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ile Türk İş Genel Başkanı Ergün Atalay karşılarken, Türkiye Haber İş Sendikası’nın Kayserili Genel Başkanı Veli Solak’da Türk İş Heyeti içinde yer aldı.

Kayserili Genel Başkan Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya geldi

Solak o anları sosyal medya hesaplarından, ‘Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Türk Metal Sendikamıza yaptığı taziye ziyaretine TÜRK-İŞ Genel Başkanımız Ergün Atalay ve Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte katılım sağladık’ ifadeleriyle paylaştı. 


TÜRK-İŞ Genel Başkan Yardımcısı, Türk Metal Sendikası Onursal Genel Başkanı Pevrul Kavlak Ankara'da tedavi gördüğü hastanede 26 Şubat 2024 tarihinde hayatını kaybetmişti.