Kayserili Genel Başkan, bakın ilk resmi ziyaretini hangi ülkeye yaptı!

Merkez Parti'nin Kayserili Genel Başkanı Pelin Gündeş Bakır ilk resmi ziyaretini yaptı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Kayserili Genel Başkan, bakın ilk resmi ziyaretini hangi ülkeye yaptı!

Kayseri önceki dönem Milletvekillerinden, bir süredir parti kuracağı konuşulan Pelin Gündeş Bakır, geçtiğimiz haftalarda olağanüstü genel kurula giden Merkez Parti’nin yeni genel başkanı olmuştu. Genel Başkan Bakır ilk resmi ziyaretini  Macaristan Parlamentosu’na gerçekleştirdi.

Ziyaretle ilglili Genel Başkan Bakır, sosyal medya hesabından şu açıklamada bulundu; "Merkez Parti Genel Başkanı seçildikten sonra ilk resmi ziyaretimi Macaristan Parlamentosu’na gerçekleştirdim. Meclis görüşmelerine katılan Macaristan Milletvekilleri ve yetkililerine nazik misafirperverlikleri için çok teşekkür ediyorum. Toplantılarımıza katılan KKTC Meclis Başkanı Zorlu Töre, Macaristan Turan Vakfı Başkanı Andraş Biro, Türk Devletleri Teşkilatı Genel Sekreteri Kubanıçbek Ömüraliyev, KKTC adına Rauf Denktaş’ın oğlu Serdar Denktaş, Avrupalı Ülkücüler İstişare Heyeti Başkanı Mehmet Emin Kaya, TBMM Milletvekilleri, Erdebil Horasan Alevi Ocakları Başkanı Ali Aker, Kıymetli Gazeteci Vedat Yenerer ve çok sayıda sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile Türk Devletleri arasında ekonomik ve siyasal işbirliği konusunda çok kıymetli istişareler gerçekleştirdik. Merkez Parti olarak Türk Cumhuriyetleri ile ekonomik, siyasal ve kültürel işbirliği ve entegrasyona büyük önem veriyoruz. Bu doğrultudaki çalışmalara desteğimiz devam edecektir." dedi.

Kayserili Genel Başkan, bakın ilk resmi ziyaretini hangi ülkeye yaptı!