Kayserili genç sağlıkçı cinayete mi kurban gitti?

İstanbul'da görev yapan, Kızılörenli Ortez Protez uzmanı Merve Kınar'ın aile içi şiddet sonucu hayatını kaybettiği öne sürüldü. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde.

Kayserili genç sağlıkçı cinayete mi kurban gitti?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri İncesu Kızılörenli Tamer Kınar'ın kızı Ortez Protez uzmanı Merve Kınar'ın aile için şiddet sonucu hayatını kaybetitği öne sürüldü. Genç yaşta hayatını kaybeden Kınar'ın vefatı hem sağlık camiasını hem ailesini ve sevdiklerini yasa boğdu. Acı haberi Sağlık Haber Ajansı verdi.

Kayserili genç sağlıkçı cinayete mi kurban gitti?

Sağlık Haber Ajansı paylaşımında; ‘İstanbul Kanuni Sultan Süleyman EAH'da görev yapan üyemiz Ortez Protez uzmanı Merve Kınar, aile içi şiddet sonucu canice öldürülmüştür. Bu elim olay, hepimizi derinden sarsmıştır.
Merve Kınar’ın ailesine, sevenlerine ve tüm çalışma arkadaşlarına sabır ve başsağlığı diliyoruz. Acınızı yürekten paylaşıyor, derin bir üzüntü ile yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyoruz.
Bu vahim olayın sorumlularının en kısa sürede adalet önünde hesap vermelerini ve benzer acıların bir daha yaşanmamasını diliyoruz. Hep-Sen olarak, aile içi şiddetin son bulması için mücadelemizi sürdüreceğimizin altını çiziyor, kadına yönelik şiddete karşı her zaman yanınızda olduğumuzu vurgulamak istiyoruz.
Merhum Merve Kınar'a Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine ve tüm sağlık camiasına sabır diliyoruz.’ dedi. 

Merhume Merve Kınar’ın cenazesi akşam namazına müteakiben Yakuplu Haramidere Metrobüs durağı karşısı Kuvayimilliye Cami'den  Kızılören’e gidecektir.