Kayserili futbolcu Amedspor'a imza attı

Kayserispor'da yıldızı parlayan ardından Galatasaray'a transfer olan Ömer Bayram, TFF 1. Lig takımlarından Amedspor'a transfer oldu. Ersun Yanal'ın çalıştırdığı Amedspor, bu sezon şampiyonluk hedefliyor. Detaylar Kayseri Olay Haber'de...

Kayserili futbolcu Amedspor'a imza attı

Kayserispor'da yıldızı parlayan, Galatasaray'da uzun yıllar Süper Lig'de mücadele eden Ömer Bayram, TFF 1. Lig takımlarından Amedspor'a imza attı.

Amedspor'dan büyük hamle

Teknik direktörlüğünü Ersun Yanal’ın yaptığı Amedspor, transferleriyle dikkat çekiyor. Şampiyon bir ekip oluşturma yolunda önemli hamleler yapan Diyarbakır temsilcisi, Kayserili Ömer Bayram’ı da kadrosuna dahil ederek güçlendi.

Kayserili futbolcu Amedspor'a imza attı

'Hoş Geldin Ömer Bayram'

Amedspor, Ömer Bayram transferini sosyal medya hesaplarından "Hoş geldin Ömer Bayram" ifadeleriyle duyurdu. Bu transferle birlikte Amedspor, kadrosunu daha da güçlendirerek TFF 1. Lig’de iddialı bir konuma gelmeyi hedefliyor.

Kayserili futbolcu Amedspor'a imza attı

Kayserispor'dan Akhisar Belediyespor'a gitmişti

Kayserili futbolcu, Kayserispor'dan Akhisarspor'a, oradan Galatasaray'a, sonrasında ise Eyüpspor'da ter dökmüştü. 32 yaşındaki tecrübeli sol bek, Kayserispor'da gösterdiği performansla dikkat çekmiş ve yıldızı parlamıştı.