Kayserili Belediye Başkanı fabrika kurmak için İspanya'ya gidiyor

Bünyan Belediye Başkanı Selahattin Metin yarın İspanya'ya gidiyor. Olay Türk TV ekranlarında konuşan Başkan Metin, İspanya ziyaretine ilişkin detayları anlattı.

Kayserili Belediye Başkanı fabrika kurmak için İspanya'ya gidiyor
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Olay Türk TV ekranlarında Ramazan ayına özel yayınlar sürüyor. Gazeteciler Osman Çiftci ile Cem Atakan, Ramazan Özel Yüz Yüze programında birbirinden önemli isimleri ağırlamaya devam ediyor. Bu kapsamda Ramazan Özel Yüz Yüze programına Bünyan Belediye Başkanı Selahattin Metin konuk oldu. 

Programda konuşan Başkan Selahattin Metin, seçim sürecinde söylediği çoğu şeyi yapmaya başladığını söyledi. Bünyan’ın bir turizm merkezi olduğunu ifade eden Başkan Metin, “Bünyan tamamen bir turizm merkezi olması gereken bir yer. Tam bir Selçuklu şehri. Bünyesinde iki tane han barındıran Türkiye’deki tek ilçe Bünyan. Yine Bünyan’daki Ulu Camimiz Selçuklu eseri, Türk-İslam dünyasında tek bir cami. Bünyan turizm bölgesi bizde turizme yöneldik.” dedi. 

Başkan Metin ilçede bu güne kadar yaptığı çalışmaları da anlattı. 

Kayserili Belediye Başkanı fabrika kurmak için İspanya'ya gidiyor

Başkan İspanya'ya gidiyor…

7 Mart Cuma günü (yarın) İspanya’ya gideceğini söyleyen Metin, İspanya ziyaretine ilişkin detayları da Olay Türk TV ekranlarında anlattı. 

İspanya ziyaretinin sebebinin Bünyan Ziraat Odası ile Belediye arasında yapılan bir proje olduğunu aktaran Metin, detayları şöyle paylaştı;

“Bünyan Ziraat Odası Başkanı ile beraber Bünyan Belediyesi ortak bir proje yaptı. Bizde bunu İspanya’da Avrupa Birliği’ne bir danışman vasıtasıyla sunum yaptık. İspanya’dan davet aldık. Bu projeden çok umutluyum inşallah. Tarıma yönelik bir proje ve Avrupa Birliği hibesi için. Paketleme fabrikası talebimiz var. Hem Bünyanlı çiftçimiz için hem Bünyanlı vatandaşlarımız için çok büyük hayırlara vesile olacak.” 

İnşaat çalışmaları 15 gün içinde başlayacak

Diğer yandan Kayseri şeker’in de ilçeye bir fabrika kurağını aktaran Metin, yer tahsisi yapıldığını ve 15 gün içerisinde inşaat çalışmalarına başlanacağını duyurdu.

Programın tamamını izlemek için TIKLAYIN