Kayserili Başkanlar Amman'a gitti!

Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mehmet Büyüksimitçi, Türkiye ile Ürdün arasındaki ekonomik ilişkileri güçlendirmek için İslam Ticaret ve Kalkınma Odası toplantısı için Amman'a gitti. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Kayserili Başkanlar Amman'a gitti!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin Kayserili Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve KAYSO Başkanı Mehmet Büyüksimitçi Ürdün'ün Başkenti Amman'a gitti.

Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mehmet Büyüksimitçi, 57 ülkenin üye olduğu İslam Ticaret ve Kalkınma Odası Yönetim Kurulu toplantısı için Ürdün'ün Başkenti Amman'a gitti. 

Amman'da düzenlenen program kapsamında Türkiye ile Ürdün arasındaki ekonomik ve ticari ilişkiler de ele alındı. Başkan Büyüksimitçi, programın önemine vurgu yaparak, "Dünya Odalar Federasyonu ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu'nun Başkan Vekilliğini yaptığı İslam Ticaret ve Kalkınma Odası Yönetim Kurulu toplantısı için Amman’dayız." şeklinde konuştu.

Başkan Büyüksimitçi, Amman'da Türkiye'nin Ürdün Büyükelçisi Erdem Ozan ile bir araya gelerek, Türkiye ile Ürdün arasındaki ekonomik ve ticari ilişkileri değerlendirdiklerini belirtti. Büyüksimitçi, Ürdün Büyükelçisi Ozan'a gösterdiği yakın ilgi ve ev sahipliği için teşekkürlerini iletti.