Kayserili başkandan TOKİ başvuru açıklaması!

Tomarza Belediye Başkanı Osman Koç, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Levent Sungur'a dikkat çeken bir ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Koç, ilçedeki TOKİ konutları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kayserili başkandan TOKİ başvuru açıklaması!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Ev kiralarının afaki arttığı, ev sahibi olmanın kredi oranlarına bakıldığında dar gelirli için imkansız olduğu günümüzde vatandaşlar özellikle Toplu Konut İdaresi'nin (TOKİ) projelerini merakla bekliyor. Kayseri’nin çeşitli bölgelerinde ise TOKİ'nin çalışmaları sürüyor. Bu çerçevede Tomarza ilçesinde TOKİ çalışmalarına devam ediyor. İlçede ikinci etap TOKİ konutları tamamlanırken, üçüncü etap TOKİ konutları için çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. 

Kayserili başkandan TOKİ başvuru açıklaması!

İlçedeki çalışmalar sürerken Belediye Başkanı Osman Koç’tan dikkat çeken bir ziyaret geldi. Başkan Koç, TOKİ eski Başkanı ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakan Yardımcısı Ömer Bulut ile TOKİ Başkanı Levent Sungur’u ziyaret etti. 

Kayserili başkandan TOKİ başvuru açıklaması!

Koç, Başkan Sungur ile ilçede yapılan TOKİ çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulundu. Yine ilçede yapımı devam eden 3. Etap TOKİ konutları yakınlarına yapılacak olan okul projesi ve 4. Etap TOKİ başvurularını değerlendirdi. Koç, ilgi ve alakası için Sungur’a teşekkür etti.