Kayserili Asbaşkan Serhan Çetinsaya Beşiktaş'tan istifa mı etti? 

Beşiktaş'ta Yönetim Kurulu Üyeliği görevinde bulunan Kayserili Asbaşkan Serhan Çetinsaya'nın istifa kararı almasıyla ilgili iddialar gündeme bomba gibi düştü. İddialara göre, Çetinsaya'nın, Başkan Çebi ile Sergio Ramos transferi konusundaki görüş ayrılıkları yaşandığı konuşuluyor. Ayrıntılar Kayseri Olay'ın, Kayseri Haberinde...

Kayserili Asbaşkan Serhan Çetinsaya Beşiktaş'tan istifa mı etti? 

Beşiktaş'ta istifa depremi yaşanıyor. Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyeliği görevinde bulunan Kayserili Asbaşkan Serhan Çetinsaya'nın istifa kararı aldığı ileri sürüldü. İddialara göre, Sergio Ramos'un transfer konusundaki görüş ayrılıkları istifanın nedeni olarak gösteriliyor.
Beşiktaş Yönetiminde Gerginlik, Kayserili Asbaşkan Serhan Çetinsaya’nın istifa ettiği ileri sürüldü. 

Gerginliğin Temel Sebebi: Sergio Ramos Transferi Mi?
Gelen bilgilere göre, Sergio Ramos'un transfer konusunda yaşanan fikirleri ayrılığı, yönetim kadrosunda krize neden oldu. Serhan Çetinsaya'nın, Ramos'un transfer maliyetini sponsorlarla karşılamayı planladığı, ancak Başkan Ahmet Nur Çebi'nin bu maliyetinin çok yüksek olduğunu düşünerek anlaşmazlığa düştüğü öğrenildi. 

İkilinin Görüş Ayrılıkları Nasıl Çözümlenecek?
İstifa ile ilgili olarak resmi bir açıklama yapılmazken, Çetinsaya'nın istifasının hala Başkan Ahmet Nur Çebi tarafından kabul edilmediğini ifade edildi. Kulislerde dolaşan dedikodular ise, iki tarafta yakın bir gelecekte bir araya gelecekleri ve konuyla ilgili son kez konuşacakları gelen bilgiler arasında yer aldı. 
Beşiktaş Kulübü yönetim kadrosundaki bu gelişmeler, taraftarlar arasında merakla takip ediliyor. Sergio Ramos'un transfer ve kulüp mali durumu gibi konuların, önümüzdeki günlerde nasıl çözümleneceği ve Beşiktaş'ın nasıl etkileneceği büyük bir merakla bekleniyor.