Kayseride o partide şok! İl başkanı görevden alındı

Saadet Partisi İl Başkanı Baki Coşkun şok bir kararla görevden alındı. Coşkun'un Başkanlığını Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan'ın yaptığı Saadet Partisi Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından görevden alınması soru işareti bıraktı. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

Kayseride o partide şok! İl başkanı görevden alındı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Saadet Partisi’nde şok bir görevden alma yaşandı. İl Başkanı Baki Coşkun, Genel Merkez Teşkilat Başkanlığının talebi ile görevden alındı. Saadet Partisi’nde Kayseri Milletvekili Mahmut Arıkan’ın genel başkanlığının konuşulduğu bir dönemde, Kayseri İl Başkanı’nın Arıkan’ın başkanlığı yürüttüğü Genel Merkez Teşkilat Başkanlığının talebi ile görevden alınması şaşkınlık yaratırken, Coşkun yaşanan gelişmeleri sosyal medyadan yaptığı paylaşımla duyurdu.

Kayseride o partide şok! İl başkanı görevden alındı

İncitici bir şekilde görev değişikliği ile karşılaştığını belirten Coşkun açıklamasında şu ifadeler yer verdi: 

‘Bugün itibariyle, 4 yıldır büyük bir onurla yürüttüğüm Kayseri İl Başkanlığı görevimden Genel Merkez Teşkilat Başkanlığının talebi ile ayrılmış bulunuyorum. Bu süreçte, partimizin büyümesi ve güçlenmesi adına emek veren hepsi birbirinden kıymetli tüm kardeşlerime yürekten teşekkür ederim.
Görevim süresince teşkilat modelimiz doğrultusunda partimizi en iyi şekilde temsil etme gayretinde bulundum.

Ancak gelinen noktada incitici bir şekilde ve hak etmediğimiz bir yöntemle görev değişikliği ile karşılaştım. Bu durumu teşkilatımızın hak etmediği açık bir gerçektir. Bu gidişat iyi değildir.
Bizde hizmet esastır. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Erbakan Hocamızın örnekliği doğrultusunda davamızın geleceği için hep birlikte daha adil ve kapsayıcı bir yapı oluşturmak ve partimizi hedeflerine ulaştırmak adına bütün gücümüzle mücadelemizi sürdüreceğiz.
Saygılarımla.’