Kayseri'yi temsil edecek isimden Başkan'a ziyaret!

Kayseri Minikler ve Yıldızlar İl Taekwondo Şampiyonası'nda minikler ve yıldızlar turnuvasında başarı göstererek Kayseri ikincisi olan Muhammed Tevfik Özkan, Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk'ü ziyaret etti. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'yi temsil edecek isimden Başkan'a ziyaret!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Minikler ve Yıldızlar İl Taekwondo Şampiyonası’nda Muhammed Tevfik Özkan, minikler ve yıldızlar turnuvasında başarı göstererek, iki sıklette Kayseri ikincisi oldu. Özkan'ın 20-26 Ağustos tarihlerinde  İzmir’de düzenlenecek olan Türkiye Yıldızlar Taekwondo Şampiyonasına katılarak Kayseri'yi temsil edeceği belirtildi. 

Kayseri'yi temsil edecek isimden Başkan'a ziyaret!

Desteğimiz sürecek

Başarılı sporcu ve Antrenör Uğur Tuzcu Belediye Başkanı Esat Öztürk’ü makamında ziyaret etti. İkili, Başkan Öztürk’e desteklerinden dolayı teşekkür etti.Başkan Öztürk ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, 'Sporun her alanında emeklerimizi esirgemiyoruz. Yavrularımıza hep destek olduk ve olmayada devam edeceğiz. Kötü alışkanlıkları önlemek ve ilçemize başarılar kazandırmak için daima sporun ve sporcunun yanında olacağız. Bu manada başarı gösteren sporcumuzu ve antrenörümüzü gönülden tebrik ediyorum. Spor hayatında başarılar dilerim' dedi.