Kayseri'yi buluşturan düğün! Başkan Büyüksimitci'nin mutlu günü

Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mehmet Büyüksimitci'nin kızı Ayşen Büyüksimitci, Yunus Culfa ile hayatını birleştirdi. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haber bülteninde…

Kayseri'yi buluşturan düğün! Başkan Büyüksimitci'nin mutlu günü

Kayseri Sanayi Odası Başkanı Mehmet Büyüksimitci'nin mutlu günü. Başkan Büyüksimitci’nin kızı Ayşen Büyüksimitci, Yunus Culfa ile hayatını birleştirdi.

Genç çiftin düğün törenine Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği eski Bakanı Mehmet Özhaseki, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, AK Parti Milletvekilleri Şaban Çopuroğlu ve Bayar Özsoy, Kayseri AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm, CHP Milletvekili Aşkın Genç, Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy, Kayseri Ticaret Borsası Başkanı Recep Bağlamış, Kayseri OSB Başkanı Mehmet Yalçın, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan ve çok sayıda misafir katıldı.

Düğün merasiminde, genç çiftin nikahı Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç tarafından kıyıldı. Başkan Büyükkılıç, genç çifte mutluluklar dileyerek, “Kayseri Sanayi Odası Başkanımız Mehmet Büyüksimitci’nin kıymetli kızı Ayşen ile Yunus kardeşimizin nikah akidlerini gerçekleştirdik. Genç çiftimize bir ömür boyu mutluluklar diler, Büyüksimitci ve Culfa ailelerini de tebrik ederim,” şeklinde konuştu. Düğün töreni, aileler ve misafirler arasında keyifli anlarla dolu geçti.

Kayseri'yi buluşturan düğün! Başkan Büyüksimitci'nin mutlu günü