Kayseri'yi ayağa kaldıran sapık başka kente mi gönderildi?

Kayseri'de infiale neden olan taciz olayının sanığı Suriyeli'nin güvenlik nedeniyle başka kente gönderildiği öne sürüldü. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

Kayseri'yi ayağa kaldıran sapık başka kente mi gönderildi?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de akşam saatlerinde; Eskişehir Bağları Danişmentgazi Mahallesi’nde Suriyeli bir şahsın, Suriyeli küçük yaştaki kızı taciz ettiği iddiasıyla başlayan olaylar devam ederken, Kayseri Valiliğinden sanığın gözaltına alındığı bilgisi paylaşıldı. 
Bölgeden konuyla ilgili bilgi paylaşan vatandaşlar, tacizcinin 30’lu yaşlarda bir Suriyeli olduğu, Pazaryerinin yanındaki tuvaletten sesler gelmesi üzerine olayı fark eden vatandaşların, sanığı tuvaletin içinde darp ettiğini belirtiyor. Bazı vatandaşların olay yerine ait olduğunu iddiasıyla paylaştıkları görüntülerde de yerlerin kan olduğu görülüyor. 
Diğer yanda emniyet güçleri tarafından gözaltına alınan sanığın güvenlik gerekçesiyle başka bir kente gönderildiği öne sürülüyor. 
Türkiye’de bir anda gündem olan konuyla ilgili olarak siyasilerde peş peşine açıklamalar yaparak sağduyu çağrısında bulunuyor.

Emniyet Müdürü Atanur Aydın'ın da bölgeye giderek vatandaşlara sükunet çağrısında bulundu.