Kayseri Yeniden Refah Partisi'ni hayretler içinde bıraktı

Yeniden Refah Partisi'nin yeni yönetimini tanıtan İl Başkanı Abdullah Turaç, Kayseri'nin kendilerini hayretler içinde bıraktığını söyledi. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kayseri Yeniden Refah Partisi'ni hayretler içinde bıraktı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Genel seçimlere Cumhur İttifakı çatısı altında giren Yeniden Refah Partisi, seçimlerin ardından Kayseri’de yeni bir yapılanmaya gitti. İl Başkanlığı görevine atanan Abdullah Turanç, basın toplantısı düzenleyerek, çalışma arkadaşlarını kamuoyuna tanıttı. Kayseri’nin ilgisinin kendilerini de hayretler içinde bıraktığını belirten Turaç, “Yeniden Refah Partisi Kayseri İl Başkanlığı'na atanmış bulunmaktayız. Yeni bir oluşum, yeni bir yönetim. Öncelikle bizlere ilgilerinizden dolayı, destek verdiğiniz için teşekkür ediyorum. Kayseri'de 16 ilçemizin 14 ilçesini atamış bulunmaktayız. 50 kişilik yönetim kurulumuzla Kayseri’ye hizmet etmeye hazırız. Genel Başkanımız Kayseri'ye son derece önemli vermektedir. Ve 23’ünde Kayseri'ye gelecek ve ‘Anadolu Buluşmaları’nda Kayseri'de tüm Kayserili hemşehrilerimizle buluşacaktır. Bizler tüm ilçelere kendi adaylarımızla gireceğiz ve şu anda bütün ilçelerde bize özellikle öyle bir ilgi, alaka var ki,  biz bile hayretler içerisinde kaldık. Hiç ummadığımız o kadar nüfuslu insanların bize temas etmesi bizlerle diyalog halinde olması bizi ayriyeten mutlu etmektedir. Şunu görüyoruz ki halkımız tevazu gösteriyor. Bir ay içerisinde bini aşkın üye yaparak Türkiye'de bir rekora imza attık. 25  bin üyeyi aşkın bir üye yaparak Türkiye'de kendi rekorumuzu egale ettik” dedi. 

Kayseri Yeniden Refah Partisi'ni hayretler içinde bıraktı
Yerel seçimlerde kendi adaylarıyla yarışacak
Yerel seçimlere kendi adaylarıyla gireceklerini ifade eden Turaç, açıklamalarını şöyle sürdürdü: “Herkes milli görüşü beklemektedir.Halkımızın  Milli Görüşe aç olduğunu bir kez daha gördük. Sahada bunları duyuyoruz, ‘Lütfen, kendi adayınızla çıkın. İyi bir adayla çıkın. Ve bizler sizi destekliyoruz’  diyorlar. Halktan almış olduğumuz bu yanıtı da biz genel merkeze ilettik. İnşallah kendi adaylarımızla güçlü ve doğru adaylarla çıkarak gereken hassasiyeti Kayseri'ye gösterdiğimizi ve kazanacak bir adayla çıkacağımızı bilmenizi istiyorum Bu doğrultuda hareket ediyoruz. Kadromuz hazır, ilçelerimiz hazır, yönetimimiz hazır. Kayseri için biz de hazırız.”

Kayseri Yeniden Refah Partisi'ni hayretler içinde bıraktı