Kayseri'ye yeni yollar açılıyor

Kayseri'nin o ilçesinde ulaşım sorunlarını çözmeye yönelik çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. İlçeye yeni yollar kazandırılıyor. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'ye yeni yollar açılıyor
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’nin Yahyalı ilçesinde yaşanan ulaşım sorunlarının ardından belediye harekete geçti. Ulaşım sorununun çözülmesi amacıyla çalışmalarını sürdüren ekipler, Yeşilköy ve Delialiuşağı Mahallelerinde yeni arazı yolları açtı. 

Kayseri'ye yeni yollar açılıyor

Mahalle sakinlerinin hayatını kolaylaştırmak için açılan yollar ile birlikte tarımsal faaliyetlerinde daha verimli yapılabilmesi hedefleniyor. Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, "İlçemizin her köşesine ulaşımı kolaylaştırmak adına çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Yeni açtığımız arazi yolları sayesinde vatandaşlarımızın ulaşımda yaşadığı zorlukları en aza indirmeyi hedefliyoruz. Yeşilköy ve Delialiuşağı Mahallelerimizde hayata geçirdiğimiz bu projelerle, hem tarımsal faaliyetlerin daha verimli bir şekilde yapılabilmesini sağlıyoruz hem de mahalle sakinlerimizin hayatını kolaylaştırıyoruz" ifadelerini kullandı. 


Kayseri'ye yeni yollar açılıyor