Kayseri'ye yeni sanayi sitesi kuruluyor

Erciyes KSS Yapı Kooperatifi Olağan Mali Genel Kurulu yapıldı. Kooperatif Başkanı Ercan Sarıkaya, Erciyes KSS Yapı Kooperatifi'nin ülkemizde örnek olduğunu ve yatırımlarına devam ettiğini söyledi. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde.

Kayseri'ye yeni sanayi sitesi kuruluyor
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Erciyes KSS Yapı Kooperatifi’nin olağan mali genel kurulu Kayseri Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü-Ahi Evran Konferans Salonu’nda yapıldı. Erciyes KSS Yapı Kooperatifi’nin olağan mali genel kurulu divan heyetinin oluşmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Kayseri'ye yeni sanayi sitesi kuruluyor

Genel kurulda bir konuşma yapan Erciyes KSS Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Sarıkaya, tüm üyelere katılımları ve güvenleri için teşekkür etti. Erciyes KSS Yapı Kooperatifi’nin örnek kimliğini sürdürdüğünü ifade eden Ercan Sarıkaya, kooperatif iştiraklerinden KUMSMALL AVM, Mobitek, Mobiboya, KUMS Enerji ve Mobilyacılar Yenilenebilir Enerji Kooperatifi ile ilgili bilgiler verdi. Erciyes KSS’nin yatırımlarını sürdürdüğünü dile getiren Sarıkaya, KUMSMALL AVM yanındaki KUMSLlife (Home Ofis) projesi ve Kayseri Mobilyacılar Odası tarafından yapılacak olan yeni sanayi sitesi ile ilgili de açıklamalarda bulundu.

Kayseri'ye yeni sanayi sitesi kuruluyor

Genel kurulda yönetim ve denetim kurullarının raporları, gelir gider bilançosu, bağımsız denetim raporu ve gündemde bulunan diğer konular da üyelerin bilgisine sunuldu. Mali genel kurulda yer alan tüm maddeler üyelerin oylarıyla kabul edildi.

Kayseri'ye yeni sanayi sitesi kuruluyor