Kayseri'ye yeni OSB mi geliyor?

Kayseri'nin Develi ilçesinde kurulması planlanan Develi Karma Organize Sanayi Bölgesi için çalıştay düzenlendi. Çalıştaya Develi Belediye Başkanı Adem Şengül ev sahipliği yaptı. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde.

Kayseri'ye yeni OSB mi geliyor?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’nin Develi ilçesinde Develi Karma Organize Sanayi Bölgesi için bir çalıştay düzenlendi. Develi Belediye Başkanı Adem Şengül’ün ev sahipliği yaptığı çalıştaya, AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy, Develi Kaymakamı YHusuf Turan, Yeşilhisar Belediye Başkanı Halit Taşyapan, Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek, Kayseri Üniversitesi Rektörü Kurtuluş Karamustafa, oda başkanları ve sanayiciler katılım sağladı. 

Kayseri'ye yeni OSB mi geliyor?

Çalıştayda, bölgenin ekonomik potansiyelini artıracak ve istihdam imkanlarını genişletecek proje tüm boyutlarıyla ele alındı. Daha sonra Organize Sanayi Bölgesi olarak planlanan alanda detaylı incelemeler yapılarak, projenin hayata geçirilmesi sürecinde atılacak adımlar konusunda bilgilendirme yapıldı. 

Kayseri'ye yeni OSB mi geliyor?

Çalıştaya ilişkin açıklamalarda bulunan Milletvekili Özsoy, “Çalıştayımızın, Develi ve çevre ilçelerimiz için yeni fırsatlar oluşturmasına ve bölgemizin kalkınmasına katkı sağlamasını temenni ediyorum. Bu konuyla ilgili toplantılarımız devam edecek olup, yaptığımız toplantının Develi’mize, bölgemize ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi. 


Kayseri'ye yeni OSB mi geliyor?