Kayseri'ye yeni mahalle kuruldu
16 ilçesi ile Büyükşehir olan Kayseri'de dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Kente bir yeni mahalle daha katıldı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.
Kayseri’nin Yahyalı ilçesine yeni bir mahalle kuruldu. Yeni kurulan mahallenin ismi Çağlayan olarak belirlenirken 3 Mart tarihinde muhtarlık seçimleri tamamlandı. Tamamlanan seçimlerin ardından Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, mahalleyi ziyaret etti.
Başkan Esat Öztürk’e AK Parti İlçe Başkanı Adem Sarıçiçek ve meclis üyeleri eşlik etti. Başkan Öztürk ve beraberindeki heyet Çağlayan Mahallesi’nde teravih namazı kıldı. Ardından vatandaşlarla buluşan Öztürk, bir konuşma yaparak, “3 Mart 2025 tarihinde yapılan seçimle muhtar seçilen H. Hasan Güzel muhtarımıza rabbimden hayırlı olmasını dilerim. Çiçeği burnunda yeni kurulan Çağlayan Mahallesi de ilçemize hayırlı olsun. Yahyalı Belediyesi olarak Çağlayan Mahallesi’ne yapılacak çalışmaları anlatmak ve taleplerinizi dinlemek için buradayız. İnşallah el ele vererek hizmetlerimizi mahallemize taşıyacağız.” dedi.
Çay eşliğinde devam eden buluşmada Öztürk, vatandaşların talep ve isteklerini de dinledi.