Kayseri'ye yağmur geliyor (27 Ağustos Salı)

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü tarafından Kayseri'nin bugünkü hava durumu yayımlandı. İşte Kayserilileri bekleyen hava… Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'ye yağmur geliyor (27 Ağustos Salı)

Kayseri’de sabah ve akşam saatlerinde serin havalar etkisini göstermeye başladı. Bunaltıcı ve sıcak havaların yerini geçen hafta sonunda etkili olan sağanak yağış ile birlikte biraz olsun nefes aldırdı. Kimi vatandaşlar sonbahara sayılı günler kala yağmurlu havalar beklediklerini söylerken kimileri ise yaz mevsiminin tam anlamıyla tarafını çıkaramadığını ifade etti. Peki Kayseri’de sıcak havaların etkisi devam edecek mi yoksa yağışlı havalar mı geliyor?

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü Kayserilileri bugün bekleyen hava durumunu açıkladı. Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgilere göre, kentin parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra güney ve doğu çevrelerinde aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinde seyredeceği öngörülürken, rüzgarın kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvetle esmesi bekleniyor. 
 

Kayseri'ye yağmur geliyor (27 Ağustos Salı)