Kayseri'ye yağış geri dönüyor!

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü Kayseri'nin 5 günlük hava tahmin raporunu yayımladı. Eylül ayının ilk haftasında Kayseri'de yağışlı hava etkili olacak. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'ye yağış geri dönüyor!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de yaz mevsimi bugün itibariyle geride kaldı. Sıcak ve bunaltıcı havaların ardından ağustos ayının sonlarına doğru sabah ve akşam saatlerinde etkili olan serin ve yağışlı havalar vatandaşa ‘sonbahar erken geldi’ yorumlarını yaptırmıştı. 

Takvimlere göre sonbahar geldi. Sonbahar ayının ilk ayı olan eylül de Kayserilileri nasıl bir hava beklediği ise merak konusu oldu. Sıcak havalar devam edecek mi, yoksa yağışlı havalar mı etkisini artıracak? Eylül ayının ilk haftası için bu soruların yanıtları geldi. 

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü tarafından kentin 5 günlük hava tahmin raporu yayımladı. Rapora göre, Kayseri haftaya gök gürültülü sağanak yağış ile başlayacak. Salı ve çarşamba günleri ise hava parçalı bulutlu olacak. Perşembe günü yeniden gök gürültülü sağanak yağışın beklendiği kentte cuma günü de hava yine yağışlı olacak. 

Hava sıcaklıklarının mevsim normalleri civarında seyredeceği öngörülürken, en yüksek 30 derece, en düşük 13 derece olması bekleniyor. Meteorolojiden herhangi bir uyarıya yer verilmedi. 
 

Kayseri'ye yağış geri dönüyor!