Kayseri'ye veda ediyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Temmuz ayı başında çıkan atama kararı ile birlikte Melikgazi Kaymakamı Bülent Karacan, Kayseri'den gidiyor. Kaymakam Karacan veda ziyaretlerini sürdürüyor. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'ye veda ediyor
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Resmi Gazetede Temmuz ayı başında çıkan atama kararları ile birlikte Melikgazi Kaymakamı Bülent Karacan da Kayseri'den gidiyor. Cumhurbaşkanı imzasıyla yayımlanan karara göre Melikgazi Kaymakamı Karacan,  İstanbul Beylikdüzü Kaymakamı olurken, yerine ise Aydın Nazilli Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy Melikgazi Kaymakamı olarak atandı.

Büyükkılıç'a ziyaret: Uyum içinde çalıştık

Kaymakam Karacan, Kayseri'de veda ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıçı da ziyaret etti.  Ziyarette Karacan'a başarılar dileyen Büyükkılıç, 'Melikgazi İlçe Kaymakamımız Bülent Karacan yeni görev yerine gitmeden önce belediyemize veda ziyareti gerçekleştirdi. Melikgazi ilçemiz için her zaman uyum içerisinde çalıştık. Şehrimizdeki özverili çalışmalarından dolayı kendisine teşekkür ediyor, yeni görev yerinde muvaffakiyetler diliyorum' dedi. 

Kayseri'ye veda ediyor

Kaymakam Bülent Karacan kimdir?

Karacan, Tokat, Erbaa Kaymakamlığını yürütmekte iken, 14 temmuz 2020 tarihinde Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Melikgazi Kaymakamlığına atanmıştı. Kaymakam Karacan, 1975  Nevşehir Kozaklı doğumlu.