Kayseri'ye 'doktor' müjdesi! Bakın kaç doktor geliyor?

AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı. Milletvekili Özsoy, Kayseri ve ilçelerinde ihtiyaç duyulan branşlarda hekim kadrosu tahsis edildiğini duyurdu. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'ye 'doktor' müjdesi! Bakın kaç doktor geliyor?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy, yaptığı açıklama ile dikkat çekti. Milletvekili Özsoy, Kayseri’de ihtiyaç olan branşlarda 225 hekim kadrosu tahsis edildiğini duyurdu.

Özsoy paylaşımında, “Hayırlı olsun Kayseri’m. sağlıkta geniş bir bölgeye hizmet veren kayseri’mize 225 hekim tahsis edildi. Sağlık Bakanlığımızın 118. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü kurasıyla ilimize tahsis edilen kadroların hayırlı olmasını diliyor,  Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Sağlık Bakanımız Sayın Prof. Dr. Kemal Memişoğlu ile tüm emeği geçenlere şükranlarımı sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

İşte Kayseri ve ilçelerine yapılan doktor atamaları:
 

Kayseri'ye 'doktor' müjdesi! Bakın kaç doktor geliyor?Kayseri'ye 'doktor' müjdesi! Bakın kaç doktor geliyor?Kayseri'ye 'doktor' müjdesi! Bakın kaç doktor geliyor?