Kayseri'ye cumartesi günü Bakan geliyor!

Kayseri'de hafta sonu hareketli günler geçecek. Hangi bakan Kayseri'ye neden geliyor? Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'ye cumartesi günü Bakan geliyor!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de hafta sonu yoğun geçecek. Ankara’da bugün “Türkiye Yüzyılı Çevre Projeleri" tanıtım programına katılan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, önemli projelerden bahsetti. Bakanlığın konferans salonunda düzenlenen proje tanıtım toplantısında konuşan Bakan Özhaseki, projelerin ilki olan "Türkiyedeniz" projesi hakkında bilgi verdi. Denize kıyısı olan illerin valileriyle toplantı gerçekleştirdiklerini belirtti.

100 tane kadar da bakanlık olarak halk plajı açmayı düşündüklerini ifade eden Özhaseki, “Kültür ve Turizm Bakanlığının bizden istediği yerleri tahsis ettik. Onlar gerekli çalışmayı yapıyorlar. Halkın denizlere rahatça erişimini sağlayacak şekilde 100 tane plaj kurmayı hedefledik" şeklinde konuştu.

Kayseri'ye cumartesi günü bakan geliyor!

Marmara Denizi'ndeki kirliliği, yatlar ve teknelerin kıyıda konaklaması için mobil uygulama geliştirildiği, depozito yönetim sistemi gibi birçok konuya değinen Özhaseki, hafta sonu Kayseri’ye gelecek. Geçtiğimiz hafta sessiz sedasız bir Kayseri ziyareti yapan Bakan Özhaseki bu kez Tarıma Dayalı İhtisas Sera Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili son gelişmelerin değerlendirileceği Tarıma Dayalı İhtisas Sera Organize Sanayi Bölgesi Ön Tahsis Duyuru Toplantısı’na katılım sağlayacak. Toplantı cumartesi günü gerçekleştirilecek.