Kayseri'ye 'Ceza' geliyor mu?

2001 yılından itibaren 14 yıldır süren Fanta Fest, bu yıl müzik sevenleri Tarkan ve Ceza ile buluşturuyor. Peki Kayseri'ye Ceza gelecek mi? Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

Kayseri'ye 'Ceza' geliyor mu?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Dünyanın önde gelen içecek markasının 2001 yılından itibaren 14 yıldır kesintisiz olarak sürdürdüğü Fanta Fest, bu yazda müzik sevenlere unutulmaz anlar yaşatmak için yola çıkıyor. 

Kayseri'ye 'Ceza' geliyor mu?

Gittiği her şehre eğlence götüren Fanta Fest,  bu yıl Türkiye’nin sevilen sanatçıları Tarkan ve Ceza ile değişik kentlerde konserler düzenleyecek. Peki, geçtiğimiz yıllarda Kayserililere müzik, eğlence ve birbirinden keyifli aktivitelerle dolu dolu zamanlar yaşatan Fanta Fest’in bu yıl ki duraklarından biri Kayseri olacak mı? Bir başka ifade ile Tarkan ve Ceza Kayseri’ye gelecek mi? 

Kayseri'ye 'Ceza' geliyor mu?

Maalesef , Kayseri bu yıl müzik, eğlence ve birbirinden keyifli aktivitelerle dolu Fanta Fest’ten mahrum kalacak. Ağustos ayındaki festival Adana, Ankara Antalya, Gaziantep İstanbul  İzmir  Samsun kentlerinde gerçekleşecek. Kayseri müzik festivalinin yapılacağı kentler arasında yer almıyor. Bu durum da Tarkan ve Ceza hayranlarını üzdü.