Kayseri'ye bu hafta yağış geri dönüyor!

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü tarafından sıcak bir haftayı geride bırakan Kayseri için haftalık hava tahmin raporu yayımlandı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Kayseri'ye bu hafta yağış geri dönüyor!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Sonbahar mevsiminin ilk ayı olan eylül de dolaplardan mevsimlik ceketler, hırkalar ve ceketler çıktı. Gündüzleri sıcak hava etkisini gösterse bile sabah ve akşam saatlerinde serin havalar kendini iyiden iyiye hissettirdi. Kayseri’nin farklı bölgelerinde zaman zaman da yağışlar etkili oldu. Yer yer kuvvetlenen yağışlar vatandaşlara, ‘kış kapıda’ yorumunu yaptırdı. Peki Kayseri’de hava sıcaklıkları nasıl seyredecek? Yağışlar etkisini sürdürecek mi?

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü kentin 5 günlük hava tahmin raporunu yayımladı.. Raporda herhangi bir güncel uyarıya yer verilmezken hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin altında seyredeceği ifade edildi. Pazar, perşembe günü az bulutlu açık bir hava hakim olacakken; pazartesi ve salı günleri ise gök gürültülü sağanak yağışlı geçmesi ön görülüyor. Rüzgar ise  ara sıra orta kuvvette esecek.

Kayseri'de en yüksek sıcaklık 31 derece olması beklenirken en düşük sıcaklıkların ise 6 derece olması bekleniyor. 

Kayseri'ye bu hafta yağış geri dönüyor!