Kayseri'ye bir şehit haberi daha...

Kayseri'ye bir şehit haberi daha...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Türkiye Harp Malûlü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz, Kayseri şehitler diyarı oldu, Kayseri yine şehidimiz var, ciğerlerimiz yanıyor Kayseri” şeklinde açıklama yaptı.

 (Aslen Yozgat/Yerköy  nüfusuna kayıtlı olan şehit uzman çavuş  katıldığı bir operasyonda köyünün adını yıkık dökük bir evin duvarına böyle yazmış)

 Kendisine ait sosyal paylaşım sitesi üzerinden açıklama yapan Yavuz, “Hakkari Çukurca’daki hanin saldırı da şehit Şehit olan Piyade Uzm. Çvş. Selim Şener’in Kayserili hemşehrimizdir.”  dedi.

Yavuz, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

KAYSERİ ŞEHİTLER DİYARI OLDU...

KAYSERİ YİNE ŞEHİDİMİZ VAR

CİGERLERİMİZ YANIYORUZ KAYSERİ

Hakkari Çukurca’da hain pkk terör örgütlerince kahpece ŞEHİT edilen Piyade Uzm. Çvş. Selim ŞENER KAYSERİLİ hemşehrimizdir. Şirintepe Mahallesi Sedef Bulut Caddesindeki ailesinin evine ATEŞ düşmüştür. 31 Ekim Öğle Namazına müteakip Kalem Kırdı Camiide kılınacak cenaze namazının ardından KARTAL HAVA ŞEHITLIGINDE ebedi istirahatgahına uğurlanacaktır. Şehidimize Allah 'dan rahmet ailesine yakınlarına YÜCE Milletimize baş sağlığı ve sabırlar diliyorum. Bu hain pkk terör örgütüne destek verenleri göz yumanları nefretle şiddetle kınıyorum.

İŞTE BAŞKAN YAVUZ'UN O PAYLAŞIMI:

 5 PKK'LI ÖLDÜRÜLDÜ

Hakkari'nin Çukurca ilçesi Güven dağında askerlere açılan ateş sonucu Kayserili Uzman Çavuş Selim Şener şehit oldu.

Çukurca'nın Güven Dağında bulunan 1. Komando Tugay Komutanlığı unsurlarına Kuzey Irak tarafından havan ateşi açıldı. Hava kuvvetleri destekli çok namlulu roketatar ve topçu atışları sonucunda 5 terörist öldürüldü.